Filtrering
Pris (DKK)
747 kr - 1 313 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
50 - 54
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Hvad søger du efter?
Polariseret

Ray-Ban Wayfarer solbriller

 

29Produkt
 

Ray-Ban Wayfarer Collection

Wayfarer-samlingen opstod som den anden solbrillemodel skabt af Bausch + Lomb's optiske firma, Ray-Ban-brandet, efter Ray-Ban Aviator, i 1952. Ved første øjekast tænker vi måske ikke meget på betydningen af Wayfarer-modellerne i modeindustrien og i vores liv, da solbriller tidligere kun havde én opgave: at beskytte bærerens øjne mod den blændende sol.

Vi ved om de første Aviator-solbriller, at de blev lavet på kommission af det amerikanske luftvåben under Anden Verdenskrig for at beskytte piloternes øjne mod sollys under flyvningen. Det faktum, at de også var fremragende i design og stilfulde solbriller, var bare en behagelig sideeffekt ved siden af praktikalitet. Dog var Wayfarer den første model, der blev introduceret på markedet som et moderigtigt tilbehør med et trendy design og ny materialebrug, og dermed indledte en virkelig spændende ny æra.

Det udløste en definerende mode-revolution, der resulterede i en række Ray-Ban-brillestel og solbrillemodeller senere, der stadig repræsenterer kultstatus og konsekvent kvalitet. Wayfarer-modellerne betegnes som en af de mest definerende modeaccessories fra 60'erne, båret af globale stjerner som James Dean, The Beatles, Muhammad Ali, Bob Dylan, Tom Cruise eller Michael Jackson.

Ray-Ban Wayfarer Sunglasses

Ray-Ban: Originale solbriller til nedsatte priser

Gennemse vores brede udvalg af Ray-Ban damesolbriller, Ray-Ban herresolbriller, og Ray-Ban børnesolbriller og find den Ray-Ban solbrillemodel, der passer bedst til dig.

Hvis du er interesseret i andre Ray-Ban-kollektioner, så tag et kig på Ray-Ban Aviator solbriller, Ray-Ban Clubmaster solbriller, Ray-Ban Erika solbriller, Ray-Ban Hexagonal solbriller, Ray-Ban Justin solbriller, og flere Ray-Ban solbriller modeller i vores online butik.

Ray-Ban solbriller med særlige rabatter

Der er mange online butikker, der sælger optiske produkter i den digitale verden, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, sporbare kilder. Vores optiker sælger kun autentiske produkter, og vi garanterer produkternes ægthed.

Vores online butik har et af landets største lagerbeholdninger af kontaktlinser, briller, solbriller, computerbriller, hvor vi altid tilbyder de mest favorable Ray-Ban solbrillekampagner.

Ray-Ban Solbriller