Filtrering
Pris (DKK)
838 kr - 1 322 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
49 - 57
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Hvad søger du efter?
Polariseret

Ray-Ban Clubmaster solbriller

 

42Produkt
 

Definerende funktioner af Ray-Ban Clubmaster solbriller

Som browline-stel, som var ret populære i 1950'erne og 1960'erne, er den øverste del af Ray-Ban Clubmaster-stellet meget tykkere, dristigere end den nederste del og følger de naturlige linjer af øjenbrynene. Traditionelt er den øverste del af stellet lavet af plastik eller acetat, mens resten af stellet normalt er lavet af metal.

Ray-Ban Clubmaster solbriller fås i talrige farvekombinationer, størrelser og variationer, hvilket gør det til en virkelig klassisk model, der passer perfekt til de fleste ansigtsformer, hovedstørrelser og hudtoner. I starten kom Clubmaster solbriller hovedsageligt med sorte stel og sølv- eller guldrande.

Ray-Ban Clubmaster solbriller

Et højdepunkt i 1980'erne var genskabelsen af Ray-Ban Clubmaster-brillestel. Offentligheden bemærkede virkelig denne model, da Bruce Willis bar den i en amerikansk kriminalserie, der blev sendt fra 1985, allerede med tonede linser. Det var dengang, de indså, at der var enorm efterspørgsel efter den, ikke kun som brillestel, men også som solbriller. Kort tid efter dens optræden steg salget af solbriller til vejrs, og Clubmaster blev den tredje mest populære solbrillesamling i årtiet, ved siden af Ray-Ban Wayfarer og Ray-Ban Aviator.

Ray-Ban solbriller: Bredt udvalg af nedsatte solbriller

Gennemse vores brede udvalg af Ray-Ban kvindesolbriller, Ray-Ban herresolbriller, og Ray-Ban børnesolbriller, og find den originale Ray-Ban solbrillemodel, der passer bedst til dig, nu til en virkelig favorabel pris. Hvis du er interesseret i andre ikoniske samlinger, skal du sørge for at tjekke Ray-Ban Aviator solbriller, Ray-Ban Wayfarer solbriller, Ray-Ban Hexagonal solbriller, Ray-Ban Justin solbriller, Ray-Ban Erika solbriller, og andre Ray-Ban solbrille modeller.

Ray-Ban polariserede solbrilleglas

En betydelig del af Ray-Ban solbriller leveres med polariserede linser, der filtrerer vandret indgående blændende stråler, såsom dem der reflekteres fra vand, jorden, forskellige overflader. De reducerer også genskin og giver os en meget bedre visuel oplevelse. De kan være et fremragende valg til sport, kørsel, gåture eller endda fiskeri.

Ray-Ban solbriller til overkommelige priser

Køb Ray-Ban Clubmaster solbriller med særlige rabatter og find det kvalitetsprodukt, der bedst passer til din personlighed.

Der er mange onlinebutikker, der sælger og distribuerer optiske produkter i den online verden, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, sporbare kilder. Vores optiker sælger kun autentiske produkter, og vi garanterer produkternes ægthed.

Ray-Ban solbriller