Filtrering
Mærke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Fabrikant
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9

Øjendråber til kontaktlinsebrugere

Når man bærer kontaktlinser, er det vigtigt, at linsen "flyder" på en tårefilm af passende kvalitet og mængde. Ellers gnider linsen mod hornhindens overflade, hvilket ud over at give en fornemmelse af et fremmedlegeme og eventuelt stikkende smerter kan give patogener grønt lys gennem de små læsioner, der opstår, og dermed føre til alvorlig hornhindebetændelse. Den førnævnte friktion kan irritere øjets overflade, hvilket kan få inflammatoriske celler til at trænge ind og udvikle en kronisk inflammation.

 

 

Vores sortiment omfatter både konserveringsmiddelfrie og konserveringsmiddelholdige øjendråber. Med filterfunktionen på vores hjemmeside kan alle finde det perfekte produkt til dem. Til kontaktlinsebrugere anbefaler vi vores sortiment af øjendråber til brug sammen med kontaktlinser.

 

 

Øjenirritation ved brug af kontaktlinser

Nutidens moderne kontaktlinser er fremstillet af åndbare materialer, som er mindst tilbøjelige til at irritere øjnene. De kan holde øjnene fugtige i lang tid, så der er mindre risiko for tørre øjne.

Kontaktlinsedragere anbefales dog at bruge en egnet øjendråbe, der kan genopfylde fugten på få øjeblikke, hvis det er nødvendigt.

 

 

Kontaktlinser kan normalt forårsage øget øjenbetændelse, når de bliver snavsede eller overanvendes. Sørg altid for, at linserne anvendes med god hygiejne, og at de ikke bæres længere end den anbefalede periode. Så hvis du bruger daglige eller månedlige kontaktlinser, skal du være ekstra opmærksom på bæretiden. Kontaktlinser anbefales ikke til røde øjne, rådfør dig først med din øjenlæge.

 

 

Systane Ultra konserveringsmiddelfrie øjendråber uden konserveringsmiddel til kontaktlinsedragere

En velvalgt øjendråbe giver en øjeblikkelig og langvarig opløsning, hjælper tårefilmens genopretning, reducerer fornemmelsen af fremmedlegemer, reducerer brændende fornemmelse, reducerer fordampningen af vandlaget. Det anbefales at læse den relevante behandlingsinformation før brug.

 

 

Øjendråber til tørre øjne

Tørre øjne er en almindelig øjenlidelse, der har en betydelig indvirkning på livskvaliteten gennem nedsat synsstyrke og det ubehag, som den medfører. Det kan påvirke mennesker i alle aldre og kan kompromittere resultatet af hornhinde-, katarakt- og refraktiv kirurgi.

En funktionsfejl i de meibomiske kirtler i øjenlågene fører til en forringelse af kvaliteten af det lipidlag, der forsegler tårefilmen, hvilket resulterer i en hurtigere fordampning fra øjenoverfladen. Symptomer på tørre øjne kan påvirkes af forskellige faktorer: klima, tør luft, røg, støv og miljøfaktorer. Øjendråber genopliver trætte og irriterede øjne.

 

 

Typer af tørre øjne

Afhængigt af typerne af tørre øjne, baseret på tilstedeværelsen eller fraværet af okulære symptomer og objektive tegn, kan sygdommen tørre øjne være vandmangel, fordampning og blandet.

 

 

Øjendråber, der anvendes til behandling af tørre øjne

Disse typer øjendråber bruges til midlertidigt at lindre den brændende fornemmelse og irritation, der skyldes tørre øjne. Hvis du f.eks. oplever vedvarende ubehag i øjnene eller kraftig tåreflåd, sløret syn eller rødme af øjnene, skal du stoppe med at bruge øjendråberne og kontakte din øjenlæge, da tilstanden kan forværres.

Hvis symptomerne ikke aftager eller forsvinder efter et par dage, er det vigtigt at konsultere en specialist.

 

 

Kategorier af øjendråber

  • Øjendråber til meget tørre øjne;
  • Øjendråber til kontaktlinser;
  • Øjendråber til brug efter regeneration, skade eller operation;
  • Øjendråber til tørre øjne;
  • Øjendråber uden konserveringsmidler.

 

Symptomer på tørre øjne

Tørre øjne kan være lette eller alvorlige. Symptomer på tørre øjne kan omfatte: øjensmerter, hovedpine, skelen, sløret syn, trætte øjne, muskelkramper. Vores tørre øjendråber fås i en række forskellige emballagetyper.

 

Ved milde symptomer forårsaget af tørre øjne kan du vælge mellem en række øjendråber og kunstige tårer. Læs altid brugsanvisningen for det produkt, du har valgt, før du bruger det.

 

Som al medicin kan øjendråberne forårsage bivirkninger, men det er ikke alle, der vil opleve dem. Lejlighedsvis kan der forekomme sløret syn, let betændelse (irritation) i bindehinden, udvidede pupiller, lokale reaktioner (brændende, rødme, hævelse, hævelse, smerte, kløe) på påføringsstedet. Overdreven og hyppig brug kan forårsage svie, svie.

 

Brugen af øjendråber og øjendråber med kunstige tårer kan give hurtig lindring af milde symptomer, men hvis der opstår lokale reaktioner, vedvarende sløret syn eller hvis øjenrødmen fortsætter, skal du søge rådgivning hos en specialist.

 

Ved alvorlige tilstande skal man være særlig forsigtig for at undgå mulig konjunktivitis. Det mest almindelige tegn på konjunktivitis er rødme i øjet. Dette efterfølges af kraftig tåreflåd, udflåd, kløe og i mere alvorlige tilfælde smerter og fornemmelsen af et fremmedlegeme i øjet. Hvis du har konjunktivitis (en bakteriel infektion i øjet), kan du få øjendråber uden recept, men hvis problemet er alvorligt, bør du kontakte en læge og bruge de produkter, som han eller hun ordinerer.

 

Vi tilbyder også konserveringsmiddelfrie øjendråber. Det er vigtigt at følge din øjenlæges anvisninger og produktets brugsanvisninger for at sikre korrekt anvendelse.

 

 

Bestil øjendråber online

Hvis du er en gammel kunde, kan du genbestille din tidligere bestilling med et enkelt klik på en knap, når du logger ind på din profil. Vælg mellem vores udvalg af øjendråber på udsalg, og køb dit yndlingsmærke af øjendråber eller kunstige tårer med en rabat på op til 30-70 %.

 

Køb dit yndlingsmærke af øjendråber med hurtig og endda gratis levering afhængigt af den samlede mængde produkter. Aktuelle oplysninger om leveringsomkostninger kan findes på leverings- og betalingssiden på eOptik online shop. Du skal blot registrere dig i vores online shop med en e-mailadresse og et password.