Filtrering
Pris (DKK)
80 kr - 2 835 kr
Hvad søger du efter?
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
40 - 170
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Polariseret

Solbriller til mænd

 

1722Produkt
 

Mænds solbriller til de bedste priser

Moden ændrer sig konstant, påvirket af den æra, vi lever i, årstiderne, vejret og især af de største modehuses designere og deres nye kollektioner. Det er velkomment, at forskellige anerkendte designere og modehuse ikke sparer på anstrengelserne for at drømme om nye kollektioner i overensstemmelse med aktuelle trends, fordi det er sådan, solbriller virkelig kan blive et middel til selvudtryk. Men vi må ikke glemme dens vigtigste funktion, som er at beskytte vores syn.

Solbrillers primære rolle er at beskytte vores øjne mod den skadelige ultraviolette (UV) stråling fra solen. Dette er afgørende, fordi UV-stråler er farlige for synet og kan have en skadelig virkning på vores øjne. Hvis de ikke beskyttes, øger de risikoen for at udvikle grå stær, aldersrelateret makuladegeneration eller visse øjenlidelser i bindehinden. Høj kvalitet UV-filtrerende solbriller beskytter os ikke kun mod skadelige stråler, men hjælper os også med at se klart i skarpt, blændende lys, samtidig med at de beskytter den følsomme hud omkring vores øjne.

Når du køber solbriller, skal du altid kigge efter UV 400 solbrille-mærket, fordi det angiver, at solbrillerne er udstyret med 100% UV-beskyttelse og overholder de lovmæssige krav i landet. Disse regler definerer, hvor meget UV-lys et par solbriller skal filtrere for at sikre sikker brug.

Fordele ved polariserede solbriller

Polariserede solbrillelinser filtrerer vandret indkommende blændende lysstråler, såsom dem, der reflekteres fra vand, land og forskellige overflader. Det reducerer blænding og giver os en meget bedre visuel oplevelse. Polariserede solbriller kan være et fremragende valg til aktiviteter som sport, kørsel, gåture eller endda fiskeri.

Gennemse vores udvalg af over 1000 polariserede mænds solbriller, polariserede kvinders solbriller og polariserede børnesolbriller, og find de modeller, der passer dig bedst til virkelig favorable priser.

Mænds solbriller til kørsel

Når du vælger solbriller, er det vigtigt at overveje stellets design: det må aldrig hindre perifert syn. En anden vigtig faktor er farven på linserne. Linser, der er for mørke, for farverige og/eller reflekterende, kan forstyrre synet og påvirke den nøjagtige opfattelse af farver. De ideelle solbriller til kørsel er dem med brune eller grå linser udstyret med polarisation.

Mænds receptsolbriller

Naturligvis fås mænds solbriller også i receptversioner. Det er vigtigt for brugere af briller at have korrekt syn, selv i skarpt sollys. En løsning for dette er at skifte til kontaktlinser og bære solbriller ovenpå dem på solrige dage. Men ikke alle brugere af briller bruger kontaktlinser, hvilket gør receptsolbriller til den perfekte løsning for dem.

Et bredt udvalg af modeller for mænds solbriller

Du bør kun købe solbriller fra en pålidelig kilde. Lavkvalitets solbriller kan ikke kun undlade at beskytte dine øjne mod skadelige stråler, men kan også udsætte dem for fare i visse tilfælde. Alt for mørke linser kan få pupillerne til at udvide sig, så endnu flere skadelige stråler kan trænge ind i øjnene uden ordentlig filtrering.

Vores onlinebutik tilbyder solbriller fra adskillige anerkendte luksusmærker, herunder Oakley solbriller, Ray-Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace solbriller, Guess solbriller, Police solbriller, Tommy Hilfiger solbriller, Tom Ford solbriller, Carrera solbriller og mange andre luksusmærker for mænds solbriller. Gå ikke glip af vores særlige tilbud på mænds solbriller!