Blog

Ligesom når man køber sko eller tøj, er det at vælge de rigtige briller lige så nemt som at kende et par grundlæggende værdier, og resten er barnemad!

...

Menicare Plus og Menicare Pure kontaktlinseopløsninger renser og desinficerer overfladen på kontaktlinser og efterlader dem rene og desinficerede.

...

Progent-opløsning er en desinficeringsopløsning til hårde eller gasgennemtrængelige linser. Progent Menicon består af 2 sterile opløsninger: Progent A&B.

...

Menicon-produktsortimentet omfatter hårde kontaktlinseopløsninger som MeniCare Pure, MeniCare Plus, Menicon Progent og Menicon Spray & Clean.

...

Natlinser er linser, der er specielt designet til at forbedre synet og korrigere nærsynethed. De anvendes om natten og korrigerer hornhindens krumning.

...

Tips om den ideelle måde at bære hårde kontaktlinser på: hvordan man sætter dem i og fjerner dem fra øjet, hvordan de rengøres og hygiejnes, generelle tips.

...

Hårde kontaktlinser er fremstillet af et gasgennemtrængeligt materiale, så ilt kan passere igennem og nå øjnene. Få mere at vide om dem.

...

Hårde linser er forskellige fra bløde linser, men begge har deres fordele. Find ud af forskellene mellem de to typer, og hvilken type der er bedst for dine øjne.

...