Filtrering
Pris (DKK)
310 kr - 2 325 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
47 - 138
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Hvad søger du efter?
Polariseret

Cat-eye solbriller

 

683Produkt
 

Cat Eye Solbriller

Cat eye solbriller passer bedst til runde ansigter, trekantede ansigter og hjerteformede ansigter.

1. Runde ansigter karakteriseres af bløde kurver og glatte linjer, hvor bredden på kæben og panden er omtrent det samme som ansigtet. I runde ansigtsformer er hagen normalt rundet med meget få vinkler. I modsætning til andre ansigtstyper skiller det runde ansigt sig ofte tydeligt ud. Når du vælger cat eye-formede briller til et rundt ansigt, er det vigtigste at vælge stel, der tilføjer vinkler til ansigtets runde form. Tykke stel med skarpe, rene linjer komplementerer rund ansigtsform meget godt.

2. I tilfælde af et trekantet ansigt er den stærke og bredere kæbelinje parret med smalere kindben og en pande: disse er karakteristiske træk ved det trekantede ansigt, som er det modsatte af hjerteformen. Denne form udstråler ofte energi og dynamik.

3. Hjerteformede ansigter har den bredeste punkt i panden, der smaler ned til hagen. Denne ansigtsform kan være lang eller rund og giver ofte bæreren et sødt og lystigt udseende.

Cat Eye Solbrillekollektion

Formen og steltypen på solbriller er også vigtige overvejelser, når du foretager et køb. Vi forstår, at det ikke er nemt at vælge de rigtige solbriller, hvilket er grunden til, at vi hjælper dig med at vælge den perfekte solbrilleform med vores virtuelle spejl.

Udover Cat Eye-solbriller kan du udforske vores brede samling af damers solbriller og herres solbriller.

Cat Eye Brilleudsalg

Vores sortiment af damesolbriller inkluderer også Cat Eye briller. Vi tilbyder et bredt udvalg af briller til både mænd og kvinder i vores komplette brillesamling.