Filtrering
Pris (DKK)
59 kr - 186 kr
Hvad søger du efter?
På lager?
Mærke
Fabrikant
Indhold
Til fly

Boston kontaktlinsevæske

Bausch and Lomb tilbyder et bredt udvalg af plejeløsninger til hårde kontaktlinser. Disse omfatter enzymfjernelsesopløsninger, dråber, plejesystemer, rengøring og desinfektion.

9Produkt

Boston er det mærke nummer 1, der anbefales af øjenlæger som en løsning til hårde linser.

Bausch and Lomb tilbyder et bredt udvalg af plejeprodukter til hårde kontaktlinser. Disse løsninger er designet til at opfylde dine individuelle behov for pleje og rengøring af gaspermeable linser.

Boston Simplus: En multifunktionel linserengørings- og opbevaringsopløsning, der har evnen til at fjerne aflejringer af alle typer, især proteinaflejringer. For at opnå de bedste resultater anbefales det at opbevare kontaktlinser natten over i Boston-opløsningen og om morgenen at gnide og skylle dem inden brug.

Boston Advance Cleaner: Denne daglige kontaktlinseopløsning anvender silicagel til at fjerne alle protein- og overfladeaflejringer. Ved brug anbringes 2-4 dråber af opløsningen på de gaspermeable linser og gnides derefter mellem fingrene i 20 sekunder. Skyl rengøringsmidlet grundigt, og opbevar derefter kontaktlinserne natten over med Boston Advance Conditioning Solution.

Boston Original Conditioning Solution: Konditionerer og desinficerer hårde linser. Det anbefales at lægge kontaktlinserne i blød i mindst 4 timer. Denne opløsning indeholder et befugtningsmiddel, der belægger hele linsernes overflade for at fugte dem og gøre dem glatte og behagelige. Denne komponent har til formål at reducere friktionen mellem linsen og øjet.

Boston Advance Conditioning Solution: Ideel opløsning til desinficering, opbevaring og forbedring af hårde kontaktlinsers fugtighed. Denne opløsning er designet til at blive parret som et andet trin i linseplejeprocessen efter brug af Boston Advance Daily Lens Cleaner-opløsningen.