Filtrering

Solbriller

eOptika szezonnyitó kedvezmények

A legismertebb napszemüveg márkák divatos modelljei, kedvezményes árakon. Csak korlátozott ideig. Minden termék eredetiség garanciával. Részletes tájékoztatás»»

Overkommelige Solbriller - Originale, Brandede Solbriller

Solbriller er blevet en integreret del af vores daglige påklædning, da de er fashionable, enkle og overkommelige accessories, der kan bruges uanset sæsonen. Udover at være et fantastisk modeelement spiller de en betydelig rolle i at beskytte øjnene og især det omkringliggende område mod UV-stråling. Ethvert par solbriller i vores webshops sortiment sikrer UV-beskyttelse og giver dermed tilstrækkelig beskyttelse for dine øjne.

Tjek vores komplette udvalg af promoveringssolbriller online, og bestil dine foretrukne modeller med blot nogle få klik, eventuelt med hjælp fra en online brilleprøve. Flere anerkendte mærker tilbyder fremragende solbriller i eOptik.dk's webshop. Vi har Oakley solbriller, Ray Ban solbriller (herunder Aviator solbriller), Polaroid solbriller, Versace solbriller, Guess solbriller og Tommy Hilfiger solbriller også.

Solbriller - Stilfulde, og de beskytter endda vores øje sundhed

Det er gavnligt, at forskellige verdensberømte designere og modehuse ikke sparer tid og energi på at drømme om nye kollektioner i henhold til den aktuelle mode, da et par solbriller på den måde kan blive et redskab til selvudtryk. Dog må vi ikke glemme dens vigtigste funktion, nemlig at beskytte vores øjne.

Solbrillers hovedopgave er at beskytte øjnene mod solens skadelige ultraviolet (UV) stråling. De skadelige virkninger af UV-stråling kan opregnes i lang tid, og udover vores hud er vores syn mest udsat for fare på grund af det. Desuden trænger det igennem skyer, så det kan forårsage problemer selv når solen ikke skinner. Vores øjens hornhinde filtrerer det meste af disse skadelige stråler, men det er vigtigt at vide, at høj eller langvarig UV-stråling faktisk kan skade øjnene. Hvis vi ikke giver ordentlig beskyttelse, øger vi muligheden for betændelse, grå stær og til sidst forskellige degenerationer.

Løsningen er dog åbenlys: køb solbriller af god kvalitet med UV-filtrering. For at minimere risikoen kan vi forsøge at undgå sollys mellem kl. 10 og 15, bære en kasket eller hat med skygge, men uden tvivl er det sikreste at bære et par UV-filtrerede solbriller. Derfor skal du altid se efter UV 400 mærkningen, når du køber solbriller, da den sikrer den rette beskyttelse for øjnene.

Gode Solbriller

For at sikre optimal beskyttelse af vores øjne mod skadelig UV-stråling skal solbriller opfylde tre vigtige faktorer. Sjælen af solbrillerne er primært linsen, der skal opfylde følgende egenskaber. Det vigtigste er at filtrere 100% af skadelige UV-stråler op til 400 nanometer (solbriller med UV 400 mærkning). På denne måde er vores øjne beskyttet mod ultraviolet stråling.

Det andet vigtige element for gode solbriller er at sikre ordentlig visuel komfort for os, selv i meget stærkt sollys, for at beskytte mod blænding og blændende lysstråler. Endelig er det vigtigt, at når vi ser ud fra vores solbriller, ser vi et kvalitets- og kontrastfyldt billede. Hvis disse tre betingelser er opfyldt, kan vi være sikre på, at vi har valgt gode solbriller.

Solbriller

Hvilken Solbriller Rammeform Skal Vi Vælge?

Når du vælger rammeformen på solbriller, er det værd at overveje, hvad vi vil bruge dem til. Til daglig brug kan vi vælge mellem mindre former, klassikere og endda ekstremt store solbriller. Det er vigtigt at vælge en ramme, der er mest behagelig for os, og som passer godt til vores ansigt. Vælg helst solbriller, der dækker området omkring vores øjne også.

Polariserede Solbriller

Polariserede solbriller linser filtrerer vandret ankomne blændende lysstråler, såsom lys, der reflekterer fra vand, jord og forskellige overflader, hvilket reducerer blænding og dermed giver os en meget bedre synsoplevelse. Det er et fremragende valg til sport, kørsel, gåture eller endda fiskeri.

Solbriller Tilbud hos eOptik.dk

Der er mange online butikker, der sælger optiske produkter, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, verificerbare steder. Vi handler kun med originale produkter, som vi garanterer ægthed for. Vælg fra vores enestående udvalg af solbriller til kvinder, mænd og børn.

Hvorfor Vælge eOptik.dk?

  • Originalt produkt - Vi tilbyder kun kvalitetsoriginale produkter fra de bedste producenter.
  • Prisgaranti - Hvis du kunne have købt produktet til en lavere pris fra en lokal webshop på tidspunktet for købet end hos os, refunderer vi dig 100% af prisforskellen.
  • Nemt og hurtigt - Efter bestilling af produktet informerer vi dig løbende om din ordres status og leverer produkterne til dig så hurtigt som muligt. Vi besvarer dine spørgsmål inden for 24 timer.
  • Sikker - Vi tilbyder 14 dages pengene-tilbage-garanti på alle briller, stel eller solbriller, købt fra vores webshop, og 365 dages pengene-tilbage-garanti på kontaktlinser.