Filtrering

Versace solbriller

 

Versace - Modebrandet

Mærket Versace blev grundlagt af Gianni Versace, der tidligere var en italiensk mode- og kostumedesigner. Versace designede tøj til adskillige musikperformere, herunder Elton Johns scenekostumer og albumcoverkostumer i 1992 og Michael Jacksons outfits. Versace designede også tøj til prinsessen af Wales og prinsesse Caroline af Monaco.

Versace solbriller

Versace Ikoner

Medusa

Elementer fra græsk mytologi påvirkede i høj grad designelementerne af Versaces produkter. Et af mærkets mest karakteristiske stilelementer er den græske Medusa, som blev betragtet som den smukkeste kvinde i Athen. Ifølge legenden blev enhver, der kiggede ind i Medusas øjne, forvandlet til sten. Denne anekdote inspirerede det berømte logodesign af Versace-mærket, som stadig kan findes på de fleste modeller af solbriller til kvinder og mænd den dag i dag. Derudover bærer hver Versace-produkt stolt dette logo.

Versace Medusa Biggie

Gianni valgte figuren Medusa, fordi han troede, at hans modefirma ville have samme indflydelse på folk, som Medusa havde på mænd. Når først nogen bliver forelsket, kan de ikke undslippe.

Derfor inkluderer de mest berømte Versace-solbriller modeller som Versace Medusa Biggie, Versace Medusa Halo eller Versace Glam Medusa, Versace Medusa Crystal.

Barocco

Barocco-bladet symboliserer langt liv og udødelighed. Symbolet blev inspireret af græsk arkitektur og dekoration. Rige gyldne toner og udsmykkede detaljer karakteriserer det.

Versace solbriller VE2150Q

Virtus

Virtus-ikonet blev inspireret af en romersk militærkommandør. Virtus symboliserer styrke, mod og fremragenhed. V'et, der alluderer til Virtus, er en omtolkning af de ikoniske Barocco-blade i form af mønster.

Versace solbriller VE4383

Greca

Greca-mønstret, også inspireret af græsk mytologi, er et af de mest karakteristiske mønstre. Denne geometriske form, en ubrudt linje, symboliserer uendelighed og enhed. Den prydede mange græske templer, labyrinter, bygninger og keramiske dekorative elementer.

Versace Greca

Sikkerhedsnålen

Sikkerhedsnålelementet var en meget uventet optræden på Versace-produkter, men dette tilbehør blev også en af mærkets berømte ikoner. Med tiden er Versace-sikkerhedsnålen blevet et ikonisk statussymbol. Denne mærkeikon vises også i hver kollektion.

Versace sikkerhedsnål

Det internationale modehus Versace arbejdede med berømte modeller i de tidlige dage, såsom Linda Evangelista, Christi Turlington, Naomi Cambell, Cindy Crawford. Den nuværende leder af Versace-mærket er Donatella Versace. Udover Versace-solbriller- og brillekollektionerne må vi ikke glemme et af mærkets mest berømte beklædningsgenstande, modellen Versace Jungle dress, som blev båret af Jennifer Lopez.

Versace Kvindernes Solbrillekollektion

Hvert år følger stykkerne af Versaces solbrillekollektion til kvinder modetendenser og er designet til at have en unik stil. Et par Versace-solbriller afspejler stil og elegance, så mærkets former og dekorative elementer er genkendelige i hvert produkt. Opdag vores fulde Versace solbriller til kvinder udvalg.

Ikoniske stilelementer kan findes på modeller af Versace-solbriller til kvinder hver sæson. Versace-solbriller kan være lavet af både plastik og metal. De er et perfekt valg, hvis du elsker slående og iøjnefaldende stilarter.

Mænds Versace Solbriller

Versaces produkter af mænds solbriller afspejler altid elegance og luksus. Blandt Versaces produkter til mænd kan du også finde modeller af Versace Medusa, Versace Greca.

Blandt Versaces solbriller til mænd kan du finde solbriller i guld, grå og sort.

Versace Solbriller med Polariserede Linser

Linserne i modellerne af polariserede solbriller filtrerer vandret indkommende blændende lys, såsom lys, der reflekterer fra vand, land og forskellige overflader, hvilket reducerer genskin. Takket være dette giver linsen en meget bedre visuel oplevelse.

Versace Briller

Ud over den smukke og luksuriøse Versace-solbrillekollektion, opdag også vores Versace briller udvalg. Blandt det brede udvalg af kvindelige briller og mandlige briller produkter kan alle finde det perfekte brillestykke.

Versace modebriller

Produkterne kan købes med hjælp fra online brilleprøvning.

Hvilken Solbrillestel at Vælge?

Når det kommer til solbrillestellets form, er det værd at overveje, hvilket formål vi vil bruge dem til. Til daglig brug kan vi vælge mellem mindre former, klassiske eller endda ekstremt store solbriller.

Det er vigtigt at vælge en stel, der er mest behagelig for os og passer godt til vores ansigt. Det er at foretrække at vælge solbrillestørrelser, der dækker områderne omkring vores øjne så meget som muligt.

Versace Solbriller Tilbud hos eOptik

Vælg fra vores enestående udvalg af solbriller til kvinder, mænd og børn.

Vores butik sælger kun ægte produkter, og vi garanterer ægtheden af produkterne. Det er vigtigt at købe kun fra pålidelige, sporbare kilder.

Versace Solbriller Kampagnevideoer