Filtrering

Carrera solbriller

 

Carrera Solbriller: Stil og Kvalitet til den Bedste Pris

Carrera er uden tvivl et af de mest succesfulde og populære briller- og solbrillemærker i verden, grundlagt af Wilhelm Anger i 1956 i Østrig. Carrera fik oprindeligt sit navn fra det legendariske Carrera Panamericana vejrally, der anses for at være et af de farligste bilræs, som gik hele vejen gennem Mexico. I begyndelsen bestod virksomhedens produktsortiment af motorcykel- og skihjelme, men senere blev det udvidet til at omfatte sports-solbriller, optiske brillestel og solbriller.

Et af mærkets store gennembrud kom, da Anger i 1964 patenterede Optyl, et ekstremt holdbart, letvægts- og hypoallergent materiale, der er i stand til at give bedre elasticitet og størrelsesstabilitet end noget andet plastmateriale. Virkningen af ​​Optyl på branchen kan stadig mærkes i dag, da de fleste high-end solbriller stadig er lavet af dette materiale.

Et andet betydeligt skridt for mærket kom i 1974, hvor virksomhedens navn blev ændret til CARRERA International og flyttet til Traun. På det tidspunkt var Carrera solbriller allerede synlige ved næsten enhver større sportsbegivenhed, såsom Formel 1 eller Vinter-OL. Det er ikke underligt, at deres sporty, elegante, men alligevel diskrete solbriller hurtigt fik den opmærksomhed, de fortjente.

Carrera solbriller

Carrera Herresolbriller - Elegance, Stil

Carrera herresolbrille-kollektionen præsenterer et stærkt designsprog hver sæson. Herresolbrillemodellerne symboliserer altid styrke og elegance. De er et perfekt valg til enhver aldersgruppe og enhver lejlighed.

Carrera brillestel og solbriller er fremstillet af innovative, premium-materialer og enestående håndværk, hvilket gør dem perfekte til enhver stil, lejlighed eller ansigtsform. Gennemse vores udvalg af Carrera herresolbriller og Carrera damersolbriller, og find de modeller, der passer bedst til dig, nu til en virkelig favorabel pris.

Carrera Solbriller til den Bedste Pris

Få Carrera solbriller med særlige rabatter og find den højeste kvalitetsprodukt, der bedst passer til din personlighed.

Der er mange onlinebutikker, der sælger optiske produkter, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, sporbar kilder. Vores butik sælger kun ægte produkter, og vi garanterer produktets ægthed.

Carrera Briller

Et Carrera brillestel er et godt valg til enhver lejlighed, om det er forretning, elegante arrangementer eller de praktiske aspekter af hverdagen. Det brede udvalg af Carrera herrebriller venter på herrerne, og selvfølgelig har de ikke glemt damerne, da Carrera damebriller-modeller også er en del af udvalget.

Carrera Brillerudsalg i vores online butik!

I vores sortiment vil alle finde den perfekte, kvalitets Carrera brillemodel, der perfekt matcher deres personlighed. Tag et kig på det fulde sortiment med tillid og bestil dit favoritstykke med bare et par klik. Udover garanteret laveste Carrera brillepriser kan du også spare tid.

Carrera Kampagnevideoer