Filtrering
Mærke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Mærke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Materiale på stellet
Diameter på glas
-
48 mm - 57 mm
Brillebredde
-
12 mm - 22 mm
Brillestangslængde
-
135 mm - 145 mm
Form på stellet
Kollektion

Blue light monitorbriller - Briller med blålysfilter til arbejde foran en skærm

Hvad er monitorbriller, og hvem anbefales de til?

Skærmbriller - også kendt som computerbriller, skærmfilterbriller eller blålysfilterbriller - er ikke et par traditionelle briller. Det særlige er, at det er et par briller med eller uden dioptrier, med nul dioptrier, med et filter for blåt lys, til personer, der ikke har brug for synskorrektion, men hvis arbejde kræver, at de tilbringer mange timer foran en computer. Den forårsager sløret syn, smerter, svie og brændende svie. Desuden ledsages øjensymptomer ofte af hovedpine, nakke- eller rygsmerter. Dette syndrom er kendt som Computer Vision Syndrome (CVS). For at undgå dette er daglig brug af briller foran skærmen med blålysfilterbriller uvurderlig.

 

 

Brug af filterbriller med blåt lys

Brug af dem reducerer symptomerne på øjeneksponering for blåt lys under arbejdet, reducerer tørhed i øjnene, er behagelige at have på foran skærmen og hjælper med at pleje øjnene, så de får den rette beskyttelse, de har brug for. Andre fordele er bedre søvn og færre øjensmerter sidst på dagen.

 

 

Blå lys filtrering briller pris

Prismæssigt koster skærmbriller lige så meget som et billigere brillestel. Så prisen på skærmfiltrerende briller er en besparelse, især hvis du køber dem fra eOptik til en brøkdel af prisen i butikken.

 

Briller med filter for blåt lys

Skærmbriller på tilbud Briller til overvågning af blåt lys til kvinder og mænd, blå lysfilterbriller fra eOptik, hurtigt, økonomisk, nemt - prøv nu!

 

 

Overvågningsbriller med eller uden dioptrier

Skærmbriller - også kendt som computerbriller, skærmfilterbriller eller blålysfilterbriller - er en ikke-traditionel synskorrektionsanordning med en særlig funktion: linsen er udstyret med et filter for blåt lys. Nuldiopterversionen kan bæres af personer, der ikke har brug for synskorrektion, men der findes også diopterlinser med en belægning med blålysfilter.

Brillerne filtrerer og forhindrer det skadelige, højenergiske blåviolette lys, som vi er omgivet af hver dag. Dette lys udsendes fra computerskærme, mobiltelefonskærme, tv-apparater og LED-lamper. Overvågningsbriller hjælper med at beskytte øjenhygiejne og syn.

 

 

Filterbriller

Skærmfilterbriller - også kendt som computerbriller, skærmbriller eller blålysfilterbriller.

 

 

Briller til gamere - Briller med filter for blåt lys

Spil smart! Tænk på din øjensundhed, selv når du sidder mange timer foran skærmen! Bestil briller med blålysfiltrerende linser, med eller uden dioptri.

I stedet for at lede efter en kupon til blå lysfiltrerende briller, overvågningsbriller, køb online, altid til lave priser fra os!

 

 

 

Hvorfor vælge eOptik?

  • Originale produkter - Vi tilbyder kun originale kvalitetsprodukter fra de bedste producenter.
  • Prisgaranti - Hvis du på købstidspunktet kunne have købt produktet hos en forhandler til en lavere pris end den, du købte hos os, refunderer vi 100 % af forskellen mellem de to priser.
  • Enkelt og hurtigt - Når du har afgivet din ordre, holder vi dig opdateret om status på din ordre og sender dine varer så hurtigt som muligt. Vi besvarer dine spørgsmål inden for 24 timer.
  • Sikkerhed - Vi tilbyder 14 dages pengene tilbage-garanti på alle briller, stel eller solbriller købt i vores online butik og 30 dages pengene tilbage-garanti på kontaktlinser.

 

"