Filtrering

Polariserede solbriller

 

Polariserede Solbriller

Det er en velkendt følelse, når vores øjne er følsomme over for den blendende sol, selv når vi har solbriller på. Dette sker ofte, fordi traditionelle solbrillens linser ikke er i stand til at filtrere refleksioner, genskær og blænding tilstrækkeligt. Polariserede linser løser dette problem med en kemisk substans, det polariserende materiale. Men hvad betyder polariseret, og hvad gør det polariserende materiale?

Polariserede solbriller blev først lavet af Edwin H. Land, der også opfandt det polariserende materiale, der kan påføres solbrilens linser og dermed gør linsen og solbrillerne polariserede.

Det polariserende materiale er en blanding af mikroskopiske krystaller og andre sulfatbaserede kemiske stoffer indlejret i et meget tyndt, filmagtigt, transparent nitrocellulosemateriale. Polariserede (polariserede) linser lader kun lodrette orienterede lysstråler passere igennem. Derfor filtrerer det blændende lys reflekteret fra vand, jord og forskellige overflader og materialegrænser, hvilket beskytter vores øjne mod øjen træthed og ekstreme ændringer i lysforhold. Som et resultat giver det en meget mere kontrastfuld og behagelig visuel oplevelse sammenlignet med traditionelle linser.

  • Intet mere blændende lys og refleksion
  • Skarpt, mere kontrastfuldt syn
  • Farverne er behagelige og lysere
  • 100% UV-A og UV-B beskyttelse
Polariserede Solbriller

Polariserede solbriller er et ideelt valg til sport, gåture, andre udendørs aktiviteter og anbefales især til dem, hvis øjne er følsomme over for sollys eller som kører meget. Til kørsel er det mest ideelle valg solbriller med brune eller grå polariserede linser.

Gennemse vores udvalg af mere end 1000 polariserede dame-solbriller, polariserede herre-solbriller og polariserede børne-solbriller og find de mest passende modeller for dig, nu til virkelig favorable priser.

Mænds Polariserede Solbriller

Flere velrenommerede luksusmærker tilbyder modeller af polariserede solbriller til mænd, tilgængelige både i vores webbutik og i vores optiske butik i Budapest. Du kan finde Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace herre-solbriller og mange andre velkendte luksusmærkers herre-solbriller. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på herre-solbriller!

Kvinders Polariserede Solbriller

Flere velrenommerede luksusmærker tilbyder modeller af polariserede solbriller til kvinder, tilgængelige både i vores webbutik og i vores optiske butik i Budapest. Du kan finde Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace dame-solbriller, Michael Kors solbriller, Dolce & Gabbana solbriller og mange andre velkendte luksusmærkers dame-solbriller. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på dame-solbriller!

Børns Polariserede Solbriller

Flere velrenommerede luksusmærker tilbyder modeller af polariserede solbriller til børn, tilgængelige både i vores webbutik og i vores optiske butik i Budapest. Du kan finde Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller og mange andre mærker med komfortable og stilfulde børne-solbriller. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på børne-solbriller!

De Gode Solbriller

For at solbriller skal give optimal beskyttelse til vores øjne mod skadelig UV-stråling, skal tre vigtige faktorer opfyldes. Kernen i solbrillerne er primært linsen, der skal opfylde følgende egenskaber. Det vigtigste er, at de UV-filtrede solbriller filtrerer 100% af skadelig UV-stråling op til 400 nanometer (UV 400 solbriller). Derved er vores øjne beskyttet mod ultraviolet stråling.

Den anden vigtige element for gode solbriller er at give tilstrækkelig visuel komfort selv i meget stærkt sollys og dermed beskytte mod genskær og blændende stråler. Endelig er det vigtigt, at når vi ser gennem vores solbriller, ser vi et kvalitetsmæssigt, kontrastfuldt billede. Hvis disse tre betingelser er opfyldt, kan vi være sikre på, at vi har valgt et godt par solbriller.

eOptik - kun originale produkter

Vores webbutik har et stort lager af kontaktlinser, briller, solbriller, computerbriller, hvor vi altid byder dig velkommen med de mest favorable priser.

Vores optiske butik sælger kun ægte produkter og garanterer selvfølgelig deres ægthed.