Filtrering
Pris (DKK)
80 kr - 2 554 kr
Hvad søger du efter?
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
48 - 99
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Steltype
Farve på linse
Polariseret

Polariserede solbriller til kvinder

 

614Produkt
 

Polariserede solbriller

Du er måske bekendt med følelsen, når dine øjne er følsomme over for skarpt sollys, selv når du bærer solbriller. Dette sker ofte, fordi traditionelle solbrillelinser ikke er i stand til tilstrækkeligt at filtrere lysrefleksioner, blænding og blænding. Polariserede linser løser dette problem ved hjælp af en kemisk substans, det polariserende materiale. Men hvad betyder polariseret, og hvad gør det polariserende materiale?

Polariserede solbriller blev først skabt af Edwin H. Land, der også opfandt det polariserende materiale, der kan påføres solbrillelinser og omdanne dem til polariserede linser og solbriller.

Det polariserende materiale er et meget tyndt, film-lignende, gennemsigtigt nitrocellulosemateriale, der er indlejret med mikroskopiske krystaller og sulfatbaserede andre kemiske stoffer. Linserne udstyret med polariserende materiale (polariseret linse) tillader kun lodrette orienterede lysstråler at passere igennem. Med andre ord filtrerer det skarpt lys, der reflekteres fra vand, jorden og forskellige overflader, hvilket beskytter vores øjne mod øjenbelastning og ekstreme ændringer i lysforholdene. Som et resultat giver det en langt mere kontrastfyldt og behagelig visuel oplevelse sammenlignet med traditionelle linser.

  • Ingen mere skarpt lys, refleksioner
  • Skarpere, mere kontrastfyldt syn
  • Farverne er fremragende nydelse og livlige
  • 100% UV-A og UV-B beskyttelse

Polariserede solbriller

Polariserede solbriller er et ideelt valg til sport, gåture, andre udendørs aktiviteter, og anbefales især til dem med lysfølsomme øjne eller dem, der kører meget. Til kørsel er det mest ideelle valg solbriller med brune eller grå polariserede linser.

Udforsk vores udvalg af over 1000 polariserede dame-solbriller, polariserede herre-solbriller og polariserede børnesolbriller til virkelig favorable priser, og find de modeller, der passer bedst til dig.

Herrernes polariserede solbriller

Mange anerkendte luksusmærker tilbyder modeller af herres polariserede solbriller, der er tilgængelige i vores online butik. Du kan finde Oakley solbriller, Ray-Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace herresolbriller og mange andre luksus herresolbriller fra prestigefyldte mærker i vores sortiment. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på herresolbriller!

Damernes polariserede solbriller

Mange anerkendte luksusmærker tilbyder modeller af damernes polariserede solbriller, der er tilgængelige i vores online butik. Du kan finde Oakley solbriller, Ray-Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace damesolbriller, Michael Kors solbriller, Dolce & Gabbana solbriller og mange andre luksus damersolbriller fra prestigefyldte mærker i vores sortiment. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på damersolbriller!

Børnenes polariserede solbriller

Mange anerkendte luksusmærker tilbyder modeller af børnenes polariserede solbriller, der er tilgængelige i vores online butik. Du kan finde Oakley solbriller, Ray-Ban solbriller, Polaroid solbriller og mange andre mærker, der tilbyder komfortable og kvalitetsbørnesolbriller. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på børnesolbriller!

De gode solbriller

Et godt par solbriller skal opfylde tre vigtige kriterier for at give optimal beskyttelse til vores øjne mod skadelig UV-stråling. Sjælen i solbrillerne er primært linsen, som skal opfylde følgende egenskaber. Det vigtigste er, at vi skal bære solbriller med UV-filtrerende linser, der blokerer skadelige UV-stråler op til 400 nanometer (UV 400 solbriller). På denne måde er vores øjne beskyttet mod ultraviolet stråling.

Det andet vigtige element i et godt par solbriller er at give tilstrækkelig visuel komfort, selv i meget kraftigt sollys, så det beskytter mod blænding og skarpe lysstråler. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at når vi ser igennem vores solbriller, ser vi et høj kvalitets, kontrastfyldt billede. Hvis disse tre betingelser opfyldes, kan vi være sikre på, at vi har valgt gode solbriller.

eOptik - et bredt udvalg af produkter

Vores online butik har et af landets største lager af kontaktlinser, briller, solbriller, computerbriller, altid til de mest fordelagtige priser.

Vores online shop sælger udelukkende ægte produkter, og vi garanterer naturligvis ægtheden af produkterne.