Filtrering

Guess solbriller

 

GUESS Solbriller: En Amerikansk Brands Rejse til Global Berømmelse

Mærket GUESS blev grundlagt for 40 år siden af de franske Marciano-brødre (Georges, Maurice, Armand og Paul Marciano) efter en familieferie i Los Angeles i 1981. De startede med at designe denimtøj, og i dag er de blevet en af verdens mest ikoniske aktører inden for modebranchen. De har mere end 1500 detailbutikker over hele verden. Deres sortiment omfatter forskellige tøjkollektioner, parfumer, sko og andre accessories, herunder briller og solbriller.

Solbriller er attraktivt tilbehør for enhver generation, da der findes GUESS dame-solbriller, GUESS herre-solbriller og børne-solbriller, så alle kan finde produkter, der passer bedst til deres stil. GUESS-solbriller er meget komfortable, fashionable og af fremragende kvalitet. De kan få deres bærere til at skille sig ud fra mængden, da mange modeller er dekoreret med rhinsten og andre ædelstene på stellet.

GUESS Solbriller

Opdag vores optiske butiks samling af hundredvis af originale GUESS briller og solbriller, og find de mest egnede stykker til dig. For endnu flere GUESS-solbrillemmodeller, besøg GUESS by Marciano solbriller-siden.

Guess Herre Solbrillekollektion

Guess herre solbrillemmodeller repræsenterer især sporty elegance. De er et perfekt valg til enhver lejlighed.

Guess Dame Solbriller, Guess Herre Solbriller

I Guess herre solbrillekollektionen kan du finde runde stel, firkantede stel, ovale stel og panto-former. Når det kommer til stelmaterialer, kan du vælge mellem metal- og plastprodukter.

Hvad Gør Et Godt Par Solbriller?

Der er tre vigtige faktorer, som et par solbriller skal opfylde for at give optimal beskyttelse til vores øjne mod skadelig UV-stråling. Sjælen i solbrillerne er primært linsen, der skal opfylde følgende egenskaber. Vigtigst er, at UV-filtrerende solbriller skal filtrere 100% af skadelig UV-stråling op til 400 nanometer (UV 400 solbriller). Dermed er vores øjne beskyttet mod ultraviolet stråling. Alle vores GUESS herre- og dame-solbrillemmodeller opfylder dette kriterium.

Det andet vigtige element for et godt par solbriller er, at de giver tilstrækkelig visuel komfort, selv i meget stærkt sollys, hvilket beskytter mod blænding og skarpt lys. Endelig er det vigtigt, at vi ser et højkvalitets, kontrastfyldt billede, når vi kigger ud gennem vores solbriller. Hvis disse tre betingelser er opfyldt, kan vi være sikre på, at vi har valgt de rigtige solbriller.

GUESS Solbriller Udsalg

Der er mange online butikker, der sælger optiske produkter, men det er vigtigt at købe kun fra pålidelige, verificerbare kilder. Vores webbutik sælger kun originale produkter og garanterer deres ægthed.

Vores online butik tilbyder et af de største udvalg af kontaktlinser, briller, solbriller og computerskærme i landet, hvor du også kan finde de mest favorable GUESS dame-solbrillemmodeller. Vores kvalificerede og erfarne optikere laver dine briller og sikrer, at du får de bedste kvalitetsprodukter.

Guess by Marciano Solbriller

Opdag vores optiske butiks samling af hundredvis af originale Guess solbriller og find de mest egnede stykker til dig. For flere solbrillemmodeller, besøg Guess by Marciano solbriller siden.

Guess by Marciano Briller

Hovedtræk ved Guess by Marciano briller er farverige og elegante designs. I eOpticians sortiment kan du finde brune, sorte, gyldne, lyserøde og lilla farvede brillestel. Guess by Marciano-stel er innovative og velegnede til at udtrykke de mest farverige personligheder med deres stil.

Guess Kampagnevideoer