Filtrering
Pris (DKK)
76 kr - 246 kr
Hvad søger du efter?
På lager?
Mærke
Fabrikant
Indhold
Til fly

Menicare kontaktlinsevæske

Menicon tilbyder MeniCare Plus og MeniCare Pure som multifunktionelle løsninger til pleje af hårde kontaktlinser. De giver den mest behagelige fornemmelse af at bære dem, samtidig med at de sikrer, at dine linser bliver grundigt renset for naturlige ingredienser og desinficerende midler fra opløsningerne.

8Produkt

Fra MeniCare-serien af opløsninger kan vi nævne de to multifunktionelle opløsninger MeniCare Pure og MeniCare Plus, der er ideelle til pleje af hårde kontaktlinser.

 

1. MeniCare Pure er Menicon's nyeste multifunktionelle opløsning til fremme af den sundest mulige pleje af gaspermeable kontaktlinser (RGP-kontaktlinser).

    Kontaktlinseopløsningen er den første opløsning, der er skabt af naturlige ingredienser med desinficerende midler, C-vitamin glucosid og hyaluronsyre. Desuden er der blevet foretaget dobbelt filtrering under fremstillingen for at fjerne uønskede partikler, men også for at sikre opløsningens renhed.

    Opløsningen leveres i en flaske med et enkelt tryk på låg for bedre sterilitet og integritet og også for nemmere håndtering.

    For at sikre bedre komfort og forlænge levetiden for hårde kontaktlinser anbefales det at bruge Menicon's Progent til fjernelse af proteiner i kombination med MeniCare Pure-opløsningen.

 

2. MeniCare Plus er en multifunktionel opløsning til hårde linser, der opfylder de høje forventninger hos alle bærere af gaspermeable linser. Maksimal komfort kan opnås med MeniCare Plus ved at forbedre fugtigheden og reducere linseresterne.

    MeniCare Plus opløsning til hårde kontaktlinser kan også bruges til skylning før indsættelse af linser. Linsen vil føles ren og glat ved hver brug. Takket være de fugtgivende stoffer i linsen øges vædeevnen, hvilket letter en jævn fordeling af tårefilmen på linsens overflade.

    For at sikre fremragende komfort og beskyttelse i hele de hårde linsers levetid anbefales det at fjerne proteiner med Menicon Progent regelmæssigt, f.eks. ugentligt, i kombination med MeniCare Plus-opløsning.

 

Følg anbefalingerne, og skift ikke linsemærke eller genopfyldningsopløsning uden først at drøfte det med din øjenlæge.