Filtrering
Mærke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Materiale på stellet
Brillestelslængde
-
14 mm - 1 436 mm
Diameter på glas
-
36 mm - 61 mm
Brillebredde
-
8 mm - 25 mm
Brillestangslængde
-
100 mm - 155 mm
Højde på glas
-
4 mm - 350 mm
Form på stellet
5267 St. Produkt

Garanti for det originale mærke

14 dages pengene tilbage garanti

Valg af briller og stel

Du kan gennemse vores udvalg af stel. Fra kendte mærker til budgetprodukter, du finder helt sikkert det, der passer til dit budget og din smag. Hvis du har brug for hjælp til at vælge, kan du tjekke, hvilke stel der passer til din ansigtsform på vores hjemmeside eOptik.dk . Vi er også klar til at rådgive dig, hvis du prøver at beslutte, om briller eller kontaktlinser er det rigtige valg for dig.

 

For at bestille briller skal du blot bruge et stel og en type glas efter eget valg og nogle få oplysninger, som er blevet fastlagt under din synsprøve. Disse bestemmer prisen og leveringstiden, og vi vil bestræbe os på at få dine briller til det afhentningssted, du har valgt, så hurtigt som muligt. Vi tilbyder også en garanti på vores produkter.

 

 

Brillelinser

For briller er komfort afgørende. Dette afspejles ikke kun i valget af stel, men også i linsernes udformning. De bør ikke være tunge eller for tykke. Uanset om du er på udkig efter multifokale briller eller receptbriller, kan du bestille et tyndere glas for at få de luftige og komfortable briller, du ønsker. Dette er især vigtigt, når du bestiller randløse briller, hvor selve linsen bliver det definerende element i dit ansigt, fordi stellet mangler.

 

Ud over at gøre glasset tyndere kan der tilføjes yderligere belægninger for at forbedre slidstyrken og den daglige holdbarhed. Belægninger, der tilføjes under fremstillingen af linserne, bidrager naturligvis til linsernes pris. Vi tilbyder overfladehærdende, støvafvisende, fugtafvisende og vandafvisende belægninger til vores kunder, der ofte befinder sig på fugtige og støvede steder. Ved fysisk arbejde, byggeri eller endda en cykeltur i skoven hjælper det at have et objektiv, der er mere modstandsdygtigt over for disse udfordringer.

 

UV-beskyttelse er ikke kun for solbriller, så hvis du ønsker at beskytte dit syn, er det også værd at overveje dette. Du kan også tilføje en antirefleksbelægning til dine linser. Denne belægning er især nyttig i sneklædte terræner og ved regelmæssig kørsel, da den dæmper refleksioner fra de omkringliggende overflader.

 

 

Multifokale briller

Multifokale linser eller progressive linser har udviklet sig fra de mere velkendte bifokale briller. De har ikke to brændpunkter, men en kontinuerlig overgang, der gør det muligt for dig at se godt på nært hold og langt væk med ét par briller. Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke er begge dele.

 

Ligesom med bifokale linser kræver multifokale linser læring at bruge, vores hjerne skal tilpasse sig. Men i modsætning til bifokale linser er der ingen pludselig overgang, der forårsager et spring i synet for brugeren, og det vil heller ikke være tydeligt for en udenforstående iagttager. Fraværet af en afgrænsningslinje er også mere æstetisk tiltalende.

 

 

Overvågningsbriller, blålysfilterbriller

At tilbringe lang tid foran computeren kan føre til en række forskellige klager. Søvnproblemer, tørre og trætte øjne, migræne og hovedpine. Monitorbriller beskytter mod de skadelige virkninger af lys fra skærme. Af alle tilgængelige linser er monitorbriller de mest overkommelige, idet de svarer nogenlunde til prisen på et par enkeltstyrkebriller.

Uanset hvilket produkt du er interesseret i, er du velkommen til at besøge vores butik for at få rådgivning, en synsprøve eller for at få repareret dine eksisterende briller. Vores onlinebutik kombinerer de nyeste modeller og budgetvenlige løsninger med en række leveringsmuligheder til afhentning. Teamet fra eOptik.dk ønsker dig en god shoppingoplevelse!

 

Briller til mænd, stel til mænd

Gå på opdagelse blandt de 4.000 briller og stel til mænd, der findes hos vores online optiker. Shop hurtigt og nemt online til priser, der er 30-80% lavere end i butikken.

 

 

Briller til kvinder, brillestel til kvinder

Vi har over 4500 damebriller stel, briller til kvinder i vores sortiment. Alle vores briller er fra anerkendte producenter, og vi tilbyder 100% garanti for ægtheden af vores mærkebriller. Vi ved, at det ikke er et let valg at finde de rigtige briller, derfor hjælper vi dig med at vælge det rigtige brillestel ved hjælp af vores virtuelle spejl og denne ansigtsform- og brillestelvælger.

 

 

Køb af briller online

I dag er det en naturlig, hurtig og nem proces at købe briller online. For at bestille briller skal du blot vælge et stel og vide, hvilke linser du har brug for, samt nogle få detaljer, der er blevet fastlagt under din synsprøve.

 

 

Opbevaring og opbevaring af briller i brilleetui

Det er altid en god idé at opbevare dine briller i det medfølgende sikkerhedshylster. På den måde vil de ikke ridse eller gå i stykker, når du ikke har dem på. Hvis dine briller, stel eller linser bliver beskidte, skal du skylle dem med lunkent vand og bruge en pH-neutral rengøringsopløsning eller et særligt brillerensemiddel. Brug en blød mikrofiberklud til aftørring for at beskytte linserne mod ridser.

 

 

Hvorfor vælge eOptik.dk ?

  • Originale produkter - Vi tilbyder kun originale kvalitetsprodukter fra de bedste producenter.
  • Prisgaranti - Hvis du på købstidspunktet kunne have købt produktet hos en ungarsk distributør til en lavere pris end den, du købte det hos os, refunderer vi 100 % af forskellen mellem de to priser.
  • Enkelt og hurtigt - Når du har afgivet din bestilling, holder vi dig orienteret om status for din bestilling og sender dig produkterne så hurtigt som muligt.
  • Vi besvarer dine forespørgsler inden for 24 timer.
  • Sikkerhed - Vi tilbyder 14 dages pengene tilbage-garanti på alle briller, stel eller solbriller købt i vores onlinebutik og 30 dages pengene tilbage-garanti på kontaktlinser.