8477 St. Produkt

Garanti for det originale mærke

14 dages pengene tilbage garanti

"

Valg af briller og stel

Du kan gennemse vores udvalg af brillestel til briller. Du kan finde alt fra kendte mærker til billige produkter, så du kan helt sikkert finde det, der passer bedst til dit budget og din smag. Hvis du har brug for hjælp til at vælge, kan du se, hvilke stel der passer til din ansigtsform, men du er også velkommen til at besøge vores butik, hvor vi kan hjælpe dig med at træffe dit valg personligt. Vi er også klar til at rådgive dig, hvis du bare prøver at vælge mellem briller eller kontaktlinser.

For at bestille dine briller skal du blot vælge et stel og en type glas efter eget valg samt nogle få oplysninger, som er blevet fastlagt under en synstest. Disse bestemmer prisen og leveringstiden, og vi vil forsøge at få dine briller til det valgte afhentningssted så hurtigt som muligt. Vi tilbyder også en garanti på vores produkter.


Brillelinser

For briller er komfort afgørende. Dette afspejles ikke kun i valget af stel, men også i linsedesignet. De må ikke være tunge eller for tykke. Uanset om det er multifokale briller eller skærmbriller, kan du bestille et fortyndet glas, så du altid kan få de luftige og komfortable briller, du altid har drømt om. Dette er især vigtigt, når du bestiller briller uden stel, hvor selve glasset bliver det definerende element i dit ansigt.

Ud over at udtynde linserne kan der tilføjes yderligere belægninger for at forbedre den daglige brug og holdbarheden. De belægninger, der tilføjes under fremstillingen af de linser, du bestiller, bidrager naturligvis til linsernes pris. Vi tilbyder overfladehærdende, støvafvisende, fugtafvisende og vandafvisende overfladebehandlinger til vores kunder, som ofte befinder sig på fugtige og støvede steder. Til fysisk arbejde, byggeri eller endda en cykeltur i skoven er det også nyttigt at have et objektiv, der er mere modstandsdygtigt over for disse udfordringer.

UV-beskyttelse er ikke kun for solbriller, så hvis du vil beskytte dit syn, er det værd at overveje det. Du kan også tilføje et antireflekslag til linsen. Denne belægning er særlig nyttig i snefyldt terræn og ved regelmæssig kørsel, da den dæmper reflekserne fra de omkringliggende overflader.


Multifokale briller

Multifokale linser, eller progressive linser, udviklede sig fra deres mere velkendte bifokale søskende. Den har ikke to brændpunkter, men en trinløs overgang, så du kan se godt på nært og fjernt med et par briller. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er begge dele. Ligesom med en bifokal linse kræver en multifokal linse, at du lærer at bruge den, din hjerne skal tilpasse sig. Men i modsætning til bifokale briller er der ikke nogen skarp overgang, der får brugeren til at hoppe, og det vil heller ikke være tydeligt for en udenforstående observatør. Det er også mere æstetisk tiltalende, at der ikke er en skillelinje.


Skærmbriller

Når man tilbringer meget tid foran computeren, kan det føre til en række forskellige lidelser. Søvnproblemer, tørre og trætte øjne, migræne og hovedpine. Skærmbriller beskytter mod de skadelige virkninger af lys fra skærme. Af alle de tilgængelige linser er monitorbriller de mest overkommelige, idet de svarer til prisen på et par enkle dioptriske briller.

Uanset om du er interesseret i et af vores produkter, er du velkommen til at besøge vores butik for at få rådgivning, en synstest eller for at få dine eksisterende briller repareret. Vores online webshop kombinerer de nyeste modeller og budgetvenlige løsninger med en række leveringsmuligheder for afhentning. eOptika-teamet ønsker dig en god shoppingoplevelse!

"