Levering & Betaling

Information Betaling og levering

  • Betalingsmuligheder

Du kan bruge følgende betalingsmuligheder ved eOptik.dk

Betal med kort

Brug dit kreditkort, betalingskort eller kreditkort til at betale for produkter. Vi accepterer følgende kort: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Union Pay, JCB, Diners Club og Discover. Du vil blive opkrævet EUR svarende til DKK beløb.

Det er sikkert at bruge kortet online hos os. Vores bank Borgun er certificeret af de ovennævnte kort selskaber som en sikker transaktions processor. For eksempel, vil dine Visa og Mastercard transaktioner blive håndteret med sikker 3D Secure (MasterCard Secure Code og Verified by Visa) systemer.

Paypal

Du kan bruge din Paypal konto til at betale for vores produkter.

Paypal er en sikker online betalingsmetode udbredt over internettet. Det blev populært som et sikkert betalings middel af eBay, som er en online auktions platform. Når du betaler via Paypal, vil din betaling blive bekræftet via e-mail og du vil have mulighed for at anmode om en refusion fra Paypal, hvis den leverandøren ikke udfører salget. Paypal accepterer kort (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express), og du kan betale dig fra din PayPal-saldo.

Hvis du endnu ikke har en Paypal konto, kan du tilmelde dig en.

  • Forsendelse muligheder

Anbefalet post

Vi sender alle ordrer med anbefalet post. Dette er en sikker måde at sende dine linser via postvæsenet, pakken er fuldt sporbar og kan spores online. (Dvs., dit postbud har ikke råd til at miste det, da han vil blive holdt ansvarlig for det. Du kan også spore dine breve online på den danske post hjemmeside.

95% af ordrerne vil blive sendt den første arbejdsdag efter du bestilte (eller på samme bankdag). Vi har et stort lager, der gør dette muligt. Vores logistik arbejder ud af et lager i Budapest, Ungarn og vi sender vores anbefalet post fra Ungarn. I gennemsnit tager det 6 (DK) hverdage for brevet at nå til dig.

Brevet vil blive leveret til din leveringsadresse af den danske Post. Hvis du eller en af dine familiemedlemmer er hjemme, kan du underskrive for brevet og modtage det i dine hænder. Hvis du ikke er hjemme, vil postbudet efterlade en meddelelse i din postkasse, og du kan hente brevet på posthuset nærmest din leveringsadresse.