Filtrering

Linsevæsker

 

Brug af kontaktlinsevæske


I dag er såkaldte "alt-i-en" kontaktlinsevæsker blevet udbredte, som har funktionen til at desinficere kontaktlinser og fjerne protein og andre forurenende stoffer. Linser skal kun rengøres med speciel rengøringsvæske. Brug af vand eller andre væsker i stedet for kontaktlinsevæske er forbudt, da sterilitet er meget vigtig. Der kan findes forskellige bakterier i vand, og klor ødelægger linserne. Saltvandsopløsninger, der er tilgængelige i forskellige apoteker, er ikke velegnede til rengøring af kontaktlinser, så brugen af dem kan risikere at skade dine øjne, og forkert rengøring kan beskadige linsen. Vi anbefaler, at du søger råd fra din specialist for at finde ud af, hvilken kontaktlinsevæske der passer bedst til dine linser. Hvis de rengøres korrekt, kan du opnå perfekt komfort og bruge den fulde slidtid for kontaktlinserne.


Fremhævede plejeproduktmærker:


eOptik.dk's online udvalg inkluderer talrige mærker og pakker af løsninger.


ReNu Multiplus - også til følsomme øjne


Producenten Bausch & Lomb's ReNu-mærke multifunktionelle rengøringsløsninger, der er velegnede til pleje af alle bløde kontaktlinser!


Bausch & Lomb's ReNu kontaktlinsevæske er tilgængelig online i to versioner:


ReNu Multiplus kontaktlinsevæske, der har Hydranate-teknologi, et populært plejeprodukt, der hydrerer, renser og desinficerer. Det er også fremragende til daglig skylning og opbevaring af linser. Du kan finde det i flere økonomiske størrelser hos eOptik.dk:


ReNu Multiplus 60 ml, ReNu Multiplus 360 ml


ReNu MultiPlus (360 ml), kontaktlinsevæske

Hver morgen skal du forsigtigt gnide og skylle dine bløde kontaktlinser med ReNu kontaktlinsevæske for behagelig brug og et friskt udseende!


ReNu MPS kontaktlinsevæske


En ideel valg for dem med følsomme, let irriterede og tilbøjelige til røde øjne. En multipurpose plejeløsning, der forsigtigt renser, plejer, fugter og lindrer øjnene. Den fjerner proteiner og forurenende stoffer, der akkumuleres i løbet af hele dagen, hydrerer og gør brugen af kontaktlinser behagelig, selv i op til 16 timer.


OPTI FREE plejeproduktsortiment:


Ingen to øjne er ens, ingen to behov er ens - med denne erkendelse i tankerne skabte Alcon tre versioner af OPTI FREE kontaktlinsevæske, som kan findes på eOptik.dk's webshop:  • OPTI FREE Replenish kontaktlinsevæske - som genskaber overfladen af kontaktlinsen for at sikre dens korrekte hydrering. Takket være sit TearGlyde-system holder det øjnene fugtige på samme måde som menneskets tårer hele dagen. Vælg den økonomiske OPTI FREE Replenish (300 ml), kontaktlinsevæske med etui.


OPTI-FREE Replenish 300 ml kontaktlinsevæske med etui

  • OPTI FREE PureMoist kontaktlinsevæske - en multifunktionel desinfektionsopløsning med HydraGlyde fugtighedsmatrix for fugt og komfort, der varer op til 16 timer, og Polyquad og Aldox teknologier for at bekæmpe infektioner forårsaget af mikroorganismer. OPTI FREE PureMoist (90 ml), OPTI FREE PureMoist (300 ml)


OPTI-FREE PureMoist 300 ml

  • OPTI FREE Express kontaktlinsevæske - Med Poloxamin, som unikt giver en fugtig miljø for kontaktlinsens overflade, og dens dobbelte formel hjælper med at bekæmpe kolonisering af patogener på kontaktlinsen. OPTI FREE express (120 ml), OPTI FREE Express (355 ml)


OPTI-FREEExpress 120 ml kontaktlinsevæske med etui

Alt-i-en let multifunktionel løsning


CooperVisions Alt i en Let løsning kan bruges til alle typer bløde kontaktlinser, herunder silikone hydrogel linser. Den har rengørings-, desinficerings-, fugtgivende, smørende, skyllefunktioner og fjerner aflejringer. I vores udvalg kan du finde produktet i flere størrelser. Kig efter den økonomiske Alt i en let 360 ml størrelse.


Allin One Light 360 ml kontaktlinsevæske med etui

BioTrue kontaktlinsevæske


Et af de mest populære produkter fra producenten Bausch & Lomb er Biotrue kontaktlinsevæske. En plejeløsning til bløde kontaktlinser, primært anbefalet til silikone hydrogel linser.


Biotrue kontaktlinsevæske 300 ml

Typer af kontaktlinsevæsker


Proteindissolveringsopløsninger


Multifunktionelle opløsninger til hårde linser


Multifunktionelle opløsninger til bløde linser


Peroxidopløsninger


Saltvandsopløsninger


Hurtig Rensning, Desinficering


Bedste online køb af kontaktlinsevæsker


Vælg online fra et udvalg af egnede rengørings- og desinfektionsopløsninger til kontaktlinser. Inden du tilføjer et produkt til kurven, skal du sikre dig, at det valgte produkt er egnet til de kontaktlinser, du bærer. Søgningen i vores webshop er enkel. For at sikre, at det rigtige plejeprodukt er i din kurv, anbefaler vi, at du læser beskrivelserne af produkterne, som indeholder al vigtig information. For eksempel ingredienslisten for løsningen. Dette kan være vigtigt for at undgå øjenirritation. At kontrollere ingredienserne er særligt vigtigt ved køb af apoteks kontaktlinsevæske. Sådan en kontaktlinsevæske kan være favorabelt prissat, men det kan ikke være det rigtige valg for den linse, du bærer. Vælg altid den passende plejeløsning til dine bløde eller hårde linser.


Kontaktlinsevæske tilbud


Ved online shopping, hvis du er en tilbagevendende kunde, kan du genbestille dit tidligere køb med et tryk på en knap efter at have logget ind på din profil. Ud over at placere ordrer, tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive informeret om friske kampagnetilbud.


Kontaktlinser og plejeløsninger i eOptik.dk's sortiment


Til brug af kontaktlinser kræves en kvalitets kontaktlinsevaskeløsning, samt en kontaktlinseopbevaringsæske. Sidstnævnte findes normalt i æsken med rengøringsvæsken. Kontaktlinser skal altid vedligeholdes, takket være hvilket linsen bevarer sin renhed og fleksibilitet.


Linserens

Pålidelige rengøringsløsninger til linspleje


kontaktlinsevaskeløsning paletten i vores webshop finder du alle de nødvendige produkter, der er essentielle for perfekt linsepleje. Vores produkter fås i flere størrelser. Vælg det rigtige produkt fra størrelserne 100 ml, 300 ml, 360 ml eller multipakker.


Rengøringsopløsning af premiumkvalitet

Derudover kan det være meget nyttigt altid at have en øjendråbe ved hånden, som kan opfriske øjnene på et øjeblik, hvis det er nødvendigt. I eOptiks sortiment kan du også finde et udvalg af øjendråber, der passer til kontaktlinser.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken rensevæske eller øjendråber du skal bruge til dine kontaktlinser, er du velkommen til at henvende dig til vores kundeservice!