Filtrering
Mærke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Fabrikant
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9

Brug af kontaktlinseopløsning

I dag er såkaldte alt-i-en kontaktlinseopløsninger blevet populære, som desinficerer kontaktlinser og fjerner proteiner og snavs. Linser bør kun rengøres med en speciel linserensplejevæske. Det er forbudt at bruge vand eller andre væsker i stedet for kontaktlinsevæske, da sterilitet er meget vigtigt. Vand indeholder også forskellige bakterier, og klor kan skade linserne. Saltopløsninger, der fås på forskellige apoteker, er ikke egnede til rengøring af kontaktlinser, så du kan risikere at få øjnene ødelagt eller beskadige dine linser, hvis de ikke rengøres korrekt. Vi anbefaler, at du konsulterer din kontaktlinsespecialist for at få råd om den bedst egnede kontaktlinseopløsning til dine linser. Hvis du rengør dine linser korrekt, kan du opnå perfekt komfort og få mest muligt ud af dine kontaktlinser.

 

 

Anbefalede mærker af plejevæske:

eOptik online sortiment omfatter et bredt udvalg af væskemærker og væskeemballage.

 

 

ReNu Multiplus - også til personer med følsomme øjne

Multifunktionelle rengøringsvæsker fra producenten Bausch & Lomb mærke ReNu, der er velegnet til alle typer af pleje af bløde kontaktlinser!

Bausch & Lomb ReNu kontaktlinsevæske fås i to versioner i vores online shop:

ReNu Multiplus Kontaktlinsevæske, et populært plejeprodukt med Hydranate-teknologi, der fugter, renser og desinficerer. Den er også fantastisk til daglig skylning og opbevaring af linser. Du kan finde den i forskellige billige pakninger i webshoppen eOptik:

 

ReNu Multiplus 60 ml, ReNu Multiplus 240 ml, ReNu Multiplus 360 ml

Hver morgen skal du forsigtigt gnide og derefter skylle bløde kontaktlinser med ReNu Contact Lens Fluid for at opnå behagelig linsedragt og et klart udseende!

 

 

ReNu MPS kontaktlinseopløsning

Ideel til personer med følsomme, irriterede og let rødlige øjne. En plejevæske med mange anvendelsesmuligheder, der blidt renser, plejer, fugter og beroliger øjnene. Fjerner hvidt og urenheder, der aflejres under hele dagen, fugter og gør kontaktlinser behagelige at have på i op til 16 timer.

 

 

OPTI FREE plejeprodukter:

Ikke to øjne er ens, ikke to behov er ens" - med dette i tankerne har Alcon skabt tre versioner af OPTI FREE kontaktlinseopløsning, som du kan finde i webshoppen eOptik:

 

  • OPTI FREE Replenish Kontaktlinsevæske - som genopbygger overfladen på kontaktlinser for at sikre korrekt hydrering. Takket være TearGlyde-systemet holder den øjnene fugtige i op til en hel dag, på samme måde som menneskelige tårer. Del den økonomiske OPTI FREE Replenish (300 ml) kontaktlinsevæske med pose;

 

 

 

  • OPTI FREE PureMoist kontaktlinseopløsning - en desinficerende opløsning til flere formål med HydraGlyde fugtmatrix, der giver op til 16 timers fugt og komfort, og Polyquad- og Aldox-teknologier til bekæmpelse af øjeninfektioner forårsaget af mikroorganismer. OPTI FREE PureMoist (90 ml), OPTI FREE PureMoist (300 ml).

 

 

 

  • OPTI FREE Express Kontaktlinsevæske - Med ingrediensen Poloxamine, der giver et unikt fugtende miljø for kontaktlinseoverfladen, og en dobbelt formel til bekæmpelse af kolonisering af patogener i kontaktlinser. OPTI FREE Express (120 ml), OPTI FREE Express (355 ml), OPTI FREE Express (355 ml).

 

 

 

Letvægts multifunktionel væske alt i én

CooperVision All in one Light væske kan bruges til alle typer bløde kontaktlinser, herunder silikonehydrogel linser. Renser, desinficerer, fugter, smører, skyller og fjerner aflejringer. Vi tilbyder produktet i flere forskellige emballagetyper. Kig efter den økonomiske 360 ml alt i én let pakke.

 

 

 

BioTrue kontaktlinseopløsning

Biotrue kontaktlinseopløsning er et af Bausch & Lombs mest populære produkter. Det anbefales til bløde kontaktlinser, især silikonehydrogel linser.

 

 

 

 

Typer af kontaktlinsevæsker

  • Proteinopløsningsmidler i flydende form;
  • Multifunktionelle væsker til hårde linser;
  • Multifunktionelle væsker til bløde linser;
  • Peroxidvæsker;
  • Saltvand;
  • Rengøring, desinfektion.

Levering af kontaktlinseopløsning

Køb din foretrukne rense- og desinficeringsopløsning til kontaktlinser med gratis levering. Du kan finde aktuelle oplysninger om leveringsomkostninger på siden for levering og betaling på eOptik online shop. Vi har et stort lager af de fleste mærker af væsker og emballage, så du kan modtage din pakke inden for en dag.

Vores muligheder for afhentning af pakker omfatter: afhentning med kurer, afhentning med maskine.

(Leveringsomkostningerne kan ændres uden varsel).

 

 

Den bedste løsning til kontaktlinser til online shopping

Vælg mellem det rigtige udvalg af rengørings- og desinfektionsvæsker til kontaktlinser online. Før du lægger et produkt i indkøbskurven, skal du sikre dig, at det produkt, du vælger, passer til de kontaktlinser, du bruger. Det er nemt at søge i vores online butik. For at sikre dig, at du har det rigtige plejeprodukt i kurven, anbefaler vi, at du læser produktbeskrivelserne, som indeholder alle de vigtige oplysninger. For eksempel listen over flydende ingredienser. Dette kan være vigtigt for at undgå øjenirritation. Det er især vigtigt at kontrollere produktets indholdsstoffer, når du køber kontaktlinseopløsning eller Rossmann kontaktlinseopløsning. Prisen på en Dm-kontaktlinseopløsning er måske overkommelig, men det er måske ikke det rigtige valg til de linser, du bruger. Vælg altid den rigtige plejeløsning til bløde eller hårde linser.

 

 

Kampagner for kontaktlinseopløsning 30-70% rabat

Hvis du er en tilbagevendende kunde, kan du genbestille din tidligere bestilling ved at trykke på en knap ved at logge ind på din profil. Ud over at afgive din bestilling kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage opdateringer om vores seneste særtilbud.

Vælg mellem vores produkter med rabat på kontaktlinseopløsning og køb din foretrukne kontaktlinseopløsning med op til 30-70 % rabat.

 

 

Kontaktlinser og plejelinser fra eOptik

For at bære kontaktlinser skal du bruge en kontaktlinseopløsning af god kvalitet og en kontaktlinseholder. Sidstnævnte kan normalt findes i løsningsboksen. Kontaktlinser skal altid plejes, så de bevarer deres renhed og fleksibilitet.

 

 

 

Pleje af linser

Vores udvalg af kontaktlinseløsninger i vores onlinebutik og hos optikerne omfatter alle de produkter, du har brug for til perfekt pleje af dine linser. Vores produkter fås i en lang række forskellige emballager. Vælg det produkt, der passer bedst til dig, blandt vores pakninger med 100 ml, 300 ml, 360 ml og 360 ml.

 

 

 

Derudover er det en god idé altid at have en øjendråbe ved hånden, så du kan genopfriske dine øjne på et øjeblik, hvis det er nødvendigt. Vores sortiment omfatter også et udvalg af øjendråber til brug med kontaktlinser.