Filtrering

Prada solbriller

 

Prada - Det Italienske Brand

Mærket blev grundlagt af hr. Mario Prada i Italien i 1913. Mærkets første butik åbnede i det berømte Galleria Vittorio Emanuele II indkøbscenter i Milano. Prada-mærket voksede hurtigt og blev udbredt. Kollektionernes styrker er innovative designelementer og raffinement.

Prada Solbriller

Miuccia Prada bragte en ny dimension til mærkets liv fra 1970. Under hendes ledelse blev de karakteristiske attraktive og bemærkelsesværdige stillementer født.

Prada Kvindernes Solbrillekollektion

Det unikke design og farvekompositionen af Prada kvindernes solbriller, samt mærkets stilfeatures, garanterer et unikt udseende. Blandt solbrillerne kan du finde runde, firkantede, cat-eye og pilotbriller.

Prada Runde Solbriller

Hvad angår farver, kan du vælge mellem de mest fremragende sorte solbriller, samt brune, røde eller endda blå stel.

Blandt modellerne kan du finde de berømte Prada-modeller prydet med Prada-trekanten.

Prada Solbriller Sort Linse

eOpticians' sortiment af sorte solbriller omfatter forskellige materialer og former. Vælg mellem over 2.000 forskellige produkter og find dine foretrukne sorte Prada-solbriller.

Herresolbriller fra Prada

Dele fra Prada herresolbriller kollektioner er ægte stilk ikoner. I vores udvalg vil alle finde det stykke, der passer bedst til deres stil, hvad enten det er rundt, firkantet eller pilotform.

Herresolbriller fra Prada

Prada Herre- og Kvindes Brillestelkollektioner

Udover de fremhævede Prada solbriller, så tjek vores udvalg af Prada herrebrillestel og Prada kvindes brillestel blandt vores brilleudvalg.

Prada Brillestel

Valg af den Rigtige Stelform til Prada Solbriller

Når det kommer til stelformen på solbriller, er det værd at overveje, hvad du har tænkt dig at bruge dem til. Til daglig brug kan du vælge mellem mindre former til klassiske, og endda gå efter ekstremt store solbriller.

Det er vigtigt at vælge et stel, der er mest behageligt og passer godt til dit ansigt. Prøv at vælge solbriller, der dækker områderne omkring øjnene så meget som muligt.

Prada Solbriller Udsalg

Vælg fra vores enestående sortiment af solbriller til kvinder, mænd og børn. Vores butik tilbyder udelukkende ægte produkter, og vi garanterer deres ægthed. Det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, verificerbare kilder.