Filtrering
Pris (DKK)
133 kr - 2 554 kr
Hvad søger du efter?
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
47 - 145
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Steltype
Farve på linse
Polariseret

Polariserede solbriller til mænd

 

881Produkt
 

Polariserede Solbriller

Du er måske bekendt med følelsen af, at dine øjne er følsomme over for blændende sollys, selv når du bærer solbriller. Dette sker ofte, fordi traditionelle solbrilleglas ikke er i stand til tilstrækkeligt at filtrere refleksioner, genskær og blænding. Polariserede linser løser dette problem med hjælp fra et kemisk stof, det polariserende materiale. Men hvad betyder polariseret, og hvad gør det polariserende materiale?

Polariserede solbriller blev først lavet af Edwin H. Land, der opfandt det polariserende materiale, som også kan anvendes på solbrillelinser og dermed gør linserne og solbrillerne til polariserede.

Det polariserende materiale er en blanding af mikroskopiske krystaller og andre sulfatbaserede kemiske stoffer, "indlejret" i et meget tyndt, film-lignende, gennemsigtigt nitrocellulosemateriale. Polariserede solbrilleglas tillader kun lodret orienterede lysstråler at passere igennem. Dermed filtrerer de det blændende lys, der reflekteres fra vand, jord og andre overflader samt forskellige materialegrænser, og beskytter vores øjne mod øjen træthed og ekstreme lysforhold ændringer. Som resultat giver de en meget mere kontrastfuld og behagelig visuel oplevelse sammenlignet med traditionelle linser.

  • Slut med blændende lys og refleksioner
  • Skarpt, mere kontrastfuldt syn
  • Farver er fremragende og lysere
  • 100% UV-A og UV-B beskyttelse

Polariserede Solbriller

Polariserede solbriller er et ideelt valg til sport, gåture og andre udendørs aktiviteter, især anbefalet til dem med følsomme øjne over for sollys eller dem, der kører meget. Til kørsel er det ideelle valg brune eller grå polariserede linse solbriller.

Gennemse vores udvalg af over 1000 polariserede kvindesolbriller, polariserede herresolbriller og polariserede børnesolbriller, og find de modeller, der passer bedst til dig, nu til virkelig favorable priser.

Herre Polariserede Solbriller

Mange kendte luksusmærker tilbyder herre polariserede solbrillemmodeller. Du kan finde Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace herre solbriller og et bredt udvalg af andre luksus herre solbrillemærker. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på herre solbriller!

Kvinders Polariserede Solbriller

Mange kendte luksusmærker tilbyder kvinders polariserede solbrillemmodeller. Du kan finde Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller, Versace kvinders solbriller, Michael Kors solbriller, Dolce & Gabbana solbriller og et bredt udvalg af andre luksus kvinders solbrillemærker. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på kvinders solbriller!

Børns Polariserede Solbriller

Mange kendte luksusmærker tilbyder børns polariserede solbrillemmodeller. Du kan finde Oakley solbriller, Ray Ban solbriller, Polaroid solbriller og et bredt udvalg af andre mærker, der tilbyder behagelige og stilfulde solbriller til børn. Gå ikke glip af vores fremhævede tilbud på børns solbriller!

De Rigtige Solbriller

Der er tre vigtige faktorer, som et par solbriller skal opfylde for at give optimal beskyttelse til dine øjne mod skadelige UV-stråler. For det første er linsen hjertet af solbrillerne og skal opfylde følgende krav. Det vigtigste er at bære en model af solbriller med et UV-filter, der filtrerer 100% af skadelige UV-stråler op til 400 nanometer (UV 400 solbriller), så dine øjne er beskyttet mod ultraviolet stråling.

Den anden vigtige element i et godt par solbriller er, at de skal give dig et behageligt syn, selv i meget stærkt sollys, så de beskytter dig mod genskær og blænding. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at vi kan se et høj kvalitets, kontrastfyldt billede, når vi ser ud bag vores solbriller. Hvis disse tre betingelser er opfyldt, kan vi være sikre på, at vi har valgt de rigtige solbriller.