Filtrering
Pris (DKK)
653 kr - 956 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Hvad søger du efter?
Polariseret

Ray-Ban Erika solbriller

 

32Produkt
 

Ray-Ban Erika Solbriller - Hvor Vintage Stil Møder Elegance

For mange er det første karakteristiske element ved Ray-Ban Erika-modeller deres genkendelighed. Kollektionen inkarnerer unikke designkoncepter og løsninger, der fremkalder en retro atmosfære og får bæreren til at skille sig ud fra mængden.

Vi kan bedst præsentere Erika-modellerne som en sand vintageklassiker. Ray-Ban brillestel og solbriller er berømte for deres fremragende materialer og holdbarhed, og Erika er ikke anderledes end sine modstykker. Den anvender gummi, metal og plastikelementer, afhængigt af den specifikke model.

De kommer i oversized størrelser, hvilket betyder, at de er lidt større end gennemsnitlige briller og solbriller. Den oversizede stil afspejler altid en vis holdning, følelse og trend og repræsenterer et spændende og unikt synspunkt. Desuden dækker solbrillerne på grund af de større linser et større område af øjnene og giver fremragende beskyttelse mod skadelig UV-stråling. Når du køber solbriller, skal du altid kigge efter UV400 solbriller-mærket, da dette sikrer tilstrækkelig beskyttelse af dine øjne. I vores sortiment tilbyder alle solbriller UV-beskyttelse, så du behøver ikke bekymre dig om at beskytte dine øjne.

Ray-Ban Erika Solbriller

Ray-Ban Erika Polariserede Solbriller

I vores sortiment kommer flere Erika-modeller med polariserede linser, som filtrerer vandret ankomne strålende lysstråler, såsom lys reflekteret fra vand, jorden og forskellige overflader. Derudover reducerer de genskin og giver en meget bedre visuel oplevelse for os. De kan være et fremragende valg til sport, kørsel, gåture eller fiskeri.

Ray-Ban Solbriller: Bredt Udvalg af Solbriller, Særlige Rabatter

Vælg blandt Ray-Ban damesolbriller og Ray-Ban børnesolbriller, Ray-Ban herresolbriller fra vores udvalg og find den originale Ray-Ban Erika solbrillemodel, der passer dig bedst. Hvis du er interesseret i andre Ray-Ban-kollektioner, så tjek Ray-Ban Aviator solbriller, Ray-Ban Clubmaster solbriller, Ray-Ban Wayfarer solbriller, Ray-Ban Hexagonal solbriller, Ray-Ban Justin solbriller og andre Ray-Ban solbriller modeller i vores webshop.

Stort Udvalg, Ægte Optik

Der er mange onlinebutikker, der sælger optiske produkter, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige og sporbare kilder. Vores optiker sælger kun autentiske produkter, og vi garanterer naturligvis produkternes ægthed.

Ray-Ban Solbriller