Filtrering
Pris (DKK)
838 kr - 2 322 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
48 - 54
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Hvad søger du efter?
Polariseret

Ray-Ban Hexagonal solbriller

 

23Produkt
 

Ray-Ban Hexagonal Solbriller - Hvad Får Vi Når Vi Krydser en Cirkel og en Firkant?

Intet andet end en moderne Ray-Ban solbrillesamling kaldet Hexagonal. Designet af Ray-Ban Hexagonal solbriller opfrisker typisk runde eller firkantede linsesformer med en hexagonal konstruktion, hvilket gør det perfekt til dem, der ikke kan beslutte sig for en form eller den anden.

Hexagonal stilen er en blødere, mere blidt buet version af hexagonale rammer, der ser godt ud på både afrundede og mere definerede ansigtstræk, så alle kan finde den perfekte model for dem.

Ingenting taler mere om kvaliteten og kultstatusen for Ray-Ban solbriller end det faktum, at de har nydt uafbrudt popularitet siden Anden Verdenskrig. Nøglen til Hexagonal designet er den tynde tempel- og stelprofil med flade krystallinser. Mens de første modeller kom i guld stelfarve, er de i dag tilgængelige i flere alternative farvekombinationer.

Ray-Ban Hexagonal Solbriller

Ray-Ban Hexagonal Briller Kampagne

Modellerne Ray-Ban Hexagonal briller, hvad angår deres form, er naturligvis ikke anderledes end Ray-Ban hexagonale solbriller. Ray-Ban Hexagonal familien er et konstant ikonisk stykke i Ray-Ban briller kollektionerne.

Ray-Ban: Ægte Solbriller til den Bedste Pris

Gennemse vores brede udvalg af Ray-Ban damesolbriller, Ray-Ban herresolbriller og Ray-Ban børnesolbriller, og find den Ray-Ban solbrillemodel, der passer dig bedst.

Hvis du er interesseret i andre Ray-Ban kollektioner, så tjek Ray-Ban Aviator solbrillerne, Ray-Ban Clubmaster solbrillerne, Ray-Ban Wayfarer solbrillerne, Ray-Ban Erika solbrillerne, Ray-Ban Justin solbrillerne, og andre Ray-Ban solbrille modeller i vores webshop.

eOptik - Stort Udvalg, Ægte Optik

Der er mange online butikker, der sælger optiske produkter, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, sporbare kilder. Vores optiker sælger kun autentiske produkter, og vi garanterer naturligvis produkternes ægthed.

Vores webshop har et af landets største lager af kontaktlinser, briller, solbriller og computerglas, hvor vi altid tilbyder det mest fordelagtige udvalg af Ray-Ban brillestel og solbriller.

Ray-Ban Briller