Filtrering
Pris (DKK)
101 kr - 551 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
42 - 54
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Hvad søger du efter?
Polariseret

Polaroid solbriller til børn

 

128Produkt
 

Polaroid solbriller til børn til overkommelige priser

Polaroid er et af de mest populære og ældste kendte og respekterede briller og solbrille brands. Deres produkter kombinerer underholdende, moderne former med kvalitet og mode. Deres solbrillemodeller er også blevet berømte som det førende mærke inden for polariserede linser.

I vores brede udvalg af produkter kan du finde retro-inspirerede Polaroid pilotbriller, spændende katteøje-solbriller, traditionelle runde solbriller samt mere strømlinede, moderne firkantede og rektangulære solbrillemodeller. Ovale og afrundede modeller supplerer yderligere udvalget, så alle kan finde de Polaroid solbriller, der passer bedst til deres ansigtsform og stil.

Polaroid solbriller

Den polariserede linse

Polaroid-mærket blev berømt for at opfinde det polariserede materiale, der bruges i brille- og linsproduktion. Men hvad betyder polarisering, og hvorfor er Polaroid solbriller gode?

Polariserede solbriller blev først skabt af Edwin H. Land, der opfandt det polariserende materiale, der kunne påføres solbrillerens linser og dermed polarisere linsen og samtidig gøre den til et par solbriller.

Solbriller udstyret med polariseret materiale filtrerer vandret ankomne refleksstråler, såsom lys, der reflekteres fra vand, jord og forskellige overflader, hvilket kun tillader de lodrette lysstråler at passere igennem. De reducerer også blænding og giver en meget bedre synsoplevelse. De er særligt velegnede til sport, kørsel, gåture eller simpelthen til dem, hvis øjne er særligt følsomme over for lys.

Polaroid solbriller til børn Kampagne

Solbriller til alle aldre! Udover Polaroid solbriller til kvinder og mænd inkluderer vores sortiment også modeller af Polaroid solbriller til børn. Lad os passe på børns øjne i enhver sæson.

Polaroid Kvindesolbrillekollektion

I Polaroid Kvindesolbrillekollektionen finder du både moderne og klassiske stykker. Vælg mellem sort, brun, grå og andre farvekombinationer og bestil dine foretrukne solbriller fra Polaroid til kvinder.

Polaroid Mændsolbrillekollektion

I vores online butik vil du ikke blive skuffet over Polaroid Mændsolbrillekollektionen. Polaroid solbrillemændsmodeller følger de nyeste trends hver sæson, så alle kan finde deres foretrukne solbriller.

Polariserede solbriller i eOptik.dk-sortimentet

I vores optiker online butik tilbyder vi en fremtrædende Polaroid kampagne for solbriller til kvinder. Vi sælger kun originale produkter, og vi garanterer ægtheden af produkterne. Vælg blandt priser og tilbud på Polaroid børnesolbriller og Polaroid solbriller til mænd.

Polaroid solbriller kampagnevideoer