Filtrering
Pris (DKK)
224 kr - 718 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
47 - 99
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Hvad søger du efter?
Polariseret

Polaroid solbriller til mænd

 

524Produkt
 

Polaroid Solbriller Herremodeller til fordelagtige priser

Polaroid er et af de mest populære og ældste kendte og respekterede briller og solbriller. Deres produkter kombinerer underholdende, moderne former med kvalitet og mode. Deres solbrillemmodeller er også blevet berømte som det førende mærke inden for polariserede linser.

I vores brede sortiment af produkter kan du finde retroinspirerede Polaroid pilot solbriller, spændende katteøje-solbriller, traditionelle runde solbriller samt mere strømlinede, moderne firkantede og rektangulære solbrillemmodeller. Ovale og afrundede modeller supplerer yderligere udvalget, så alle kan finde de Polaroid-solbriller, der passer bedst til deres ansigtsform og stil.

Polaroid solbriller

Den polariserede linse

Mærket Polaroid blev berømt for at opfinde det polariserede materiale, der anvendes i brille- og linsproduktion. Men hvad betyder polarisering, og hvorfor er Polaroid-solbriller gode?

Polariserede solbriller blev først skabt af Edwin H. Land, der opfandt det polariserende materiale, der kunne påføres solbrillernes linser og dermed polarisere linsen og samtidig gøre den til et par solbriller.

Solbriller udstyret med polariseret materiale filtrerer vandret ankomne genskin, såsom lys reflekteret fra vand, jord og forskellige overflader, hvilket kun tillader de lodrette lysstråler at passere igennem. De reducerer også genskin og giver en meget bedre synsoplevelse. De er særligt velegnede til sport, kørsel, gåture eller simpelthen til dem, hvis øjne er særligt følsomme over for lys.

Polaroid Solbriller Herrekollektion

Du vil ikke blive skuffet over Polaroids solbrille herrekollektion i vores online butik og hos vores optiker. Polaroids herresolbrillemodeller følger de nyeste trends hver sæson, så alle kan finde deres favoritsolbriller efter deres præferencer.

Polaroid Solbriller Damerkollektion

I Polaroids solbrillekollektion for kvinder kan du finde både moderne og klassiske modeller. Vælg mellem sort, brun, grå og andre farvekombinationer.

Promovering af Polaroid Børnesolbriller

Solbriller til alle aldre! Ud over Polaroids solbriller til kvinder og mænd inkluderer vores sortiment også Polaroids børnesolbriller modeller. Lad os passe på børnenes øjne året rundt.

Polariserede solbriller i eOptik-sortimentet

I vores optikerens webbutik tilbyder vi en fremtrædende kampagne for Polaroid solbriller til kvinder. Vi sælger kun originale produkter, og vi garanterer ægtheden af produkterne. Vælg mellem Polaroid børnesolbriller og Polaroid herresolbriller priser og tilbud.

Polaroid Briller

Vælg blandt de nyeste stykker fra Polaroid brillekollektionen. Opdag den moderne og ungdommelige stil hos damesolbriller og herresolbriller og køb dine favoritbriller.

Polaroid Solbriller Kampagnevideoer