Filtrering
Pris (DKK)
690 kr - 1 579 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
49 - 99
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse

Tommy Hilfiger solbriller til kvinder

 

70Produkt
 

Tommy Hilfiger Solbriller

Tommy Hilfiger, en amerikansk designer, blev født i 1951 i staten New York. Han grundlagde sit eget modehus i 1984, men den virkelige succes kom først i 1990'erne, da han vandt titlen som Herremode Designer of the Year.

Tommy Hilfiger er vokset til at blive et af de mest populære mærker. Tommy Hilfiger solbriller tilbyder stil, kvalitet og værdi i topklasse til kunderne.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Solbriller i eOptik's Kollektion

En Tommy Hilfiger solbrille afspejler elegance og sporty udseende. I vores webshop finder du et bredt udvalg af Tommy Hilfiger solbriller til kvinder og det komplette udvalg af Tommy Hilfiger solbriller til mænd.

Tilbud på Tommy Hilfiger Kvinders Solbriller

Målet med at skabe solbrillekollektionerne var at designe modeller, der kan bruges selv på travle hverdage. De stilfulde stykker i Tommy Hilfiger kvinders solbrillekollektion er lavet af lette materialer, er komfortable og elegante. Ud over klassiske solbriller er de seneste fashionable versioner også tilgængelige.

Tommy Hilfiger kvinders solbriller Tommy Hilfiger solbriller

Du kan vælge mellem forskellige former, herunder firkantede, runde, ovale eller pilotformer. Der er også mange linsens farvevalg for at vælge det produkt, der passer bedst til dig. Kollektionen er præget af mærkets karakteristiske blå, røde, hvide farver samt brune, sorte, grå og lyserøde produkter.

Tommy Hilfiger Mænds Solbrilleudvalg

Tommy Hilfiger mænds solbriller kollektionen tilbyder et udvalg af farver og former. Herresolbrillerne har mærkets karakteristiske blå, røde, hvide farver samt brune og sorte produkter.

Tommy Hilfiger mænds solbriller

Tommy Hilfiger Briller Tilbud

Tommy Hilfiger briller inkluderer tråd, kantløse og fulde stel. Søgning efter stelfarve kan også hjælpe med at vælge de perfekte briller, der passer til dit ansigtsform. Det er også vigtigt at vælge den rigtige størrelse til damebriller eller herrebriller. Søgning og valg af produkter på vores hjemmeside er let, og brugen af produktfilter gør det endnu enklere.

Tommy Hilfiger briller