Filtrering
Materiale på stellet
Brillestelslængde
-
111 mm - 134 mm
Diameter på glas
-
46 mm - 58 mm
Brillebredde
-
15 mm - 23 mm
Brillestangslængde
-
130 mm - 150 mm
Højde på glas
-
31 mm - 49 mm
Form på stellet
244 St. Produkt

Garanti for det originale mærke

14 dages pengene tilbage garanti

Tommy Hilfiger: designet til sportslige stilelskere

Tidligt i sin karriere begyndte Tommy Hilfiger at sælge røgelse, plader, trapezbukser og andre modeartikler under navnet The People's Place i hippietiden. Fans af Jimi Hendrix, The Beatles og The Rolling Stones blev vilde med de modeprodukter, han tilbød.

I begyndelsen var sortimentet begrænset til sportstøj til mænd. Fede reklamer gjorde hurtigt det amerikanske mærke Tommy Hilfiger berømt og eftertragtet. Tommy Hilfiger blev et af de mest populære mærker, der tilbyder sine kunder et højt niveau af stil, kvalitet og værdi.

Et Tommy Hilfiger-brillestel repræsenterer sporty og ren elegance. Hos eOptik kan du finde et komplet udvalg af Tommy Hilfiger briller til kvinder, briller til mænd og stel til børn.

Tommy Hilfiger briller

Tommy Hilfiger brillestel kollektioner kombinerer kvalitet, komfort og stil i eksklusive designs til alle aldre. Hvert produkt bærer mærkets karakteristiske stil.

Typer af Tommy Hilfiger-brillestel omfatter spærrebriller, piercinger og helbriller. Der er et komplet udvalg af rammefarver. Ud over de klassiske røde, blå og hvide farver findes der også sorte og brune designs. Du kan også søge efter stelfarve for at finde briller, der passer til dit ansigtsform. Det er også vigtigt at vælge den rigtige stelstørrelse. Det er nemt at søge på vores hjemmeside, og det er en leg at bruge produktfiltret.

Steltypen vil hjælpe dig med at vælge det stel, der passer bedst til din ansigtsform. Flere typer linser kan naturligt passe ind i stellet. Ud over klassiske linser kan du bestille briller med en blålysfiltrerende belægning, endda med gratis levering hjem.

 

Tommy Hilfiger briller til mænd

Ud over de eksklusive damebriller er Tommy Hilfiger herrebriller kendetegnet ved en sporty elegance. Vores sortiment omfatter både metal- og plaststel, afhængigt af stelmaterialet. Stelmaterialet kan være vigtigt i brug, da det afhænger af din personlighed, om du ønsker et robust og holdbart produkt til at pryde dit ansigt eller et eksklusivt og delikat stykke. Mærkerne er meget opmærksomme på at sikre, at både mænd og kvinder er glade for at købe deres produkter.

Ud over briller kan du udforske Tommy Hilfiger-solbriller udvalget af solbriller. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver og typer af solbriller. Se kollektionen nu på eOptik.

 

 

Køb af briller online

I dag er det en naturlig, hurtig og nem proces at købe briller online. For at bestille dine briller skal du blot vælge et stel og vide, hvilke linser du har brug for, samt et par oplysninger fra din synsprøve.

Alle vores briller er fra anerkendte producenter, og vi garanterer 100 % ægthed for mærkevarebriller. Vi ved, at det ikke er et let valg at finde de rigtige briller, så vi kan hjælpe dig med at vælge de rigtige stel til dig ved hjælp af et virtuelt spejl og denne ansigtsform - stelformvælger. Hvis du stadig er i tvivl, tager vi gerne imod dig og hjælper dig med at finde det rigtige stel.

 

Globale mærker i et eksklusivt miljø

På eOptik finder du de bedste Tommy Hilfiger-briller til de bedste priser, garanteret mærkeægthed og garanti for produktegenskabernes ægthed. I vores webshop kan alle finde Tommy Hilfiger-briller af høj kvalitet, der passer perfekt til deres personlighed. På baggrund af de oplysninger, du får fra din øjenundersøgelse, bliver dine briller fremstillet af vores kvalificerede og erfarne optikere, som sørger for at give dig de bedste kvalitetsprodukter, endda med gratis levering hjem.

Optikerne ligger i centrum af Budapest, og du kan få foretaget en øjenundersøgelse eller en synstest på stedet.