Filtrering
Pris (DKK)
57 kr - 165 kr
Hvad søger du efter?
På lager?
Mærke
Fabrikant
Indhold
Til fly

Spray & Clean kontaktlinsepleje

Menicon Spray & Clean er en konserveringsmiddelfri opløsning, der er beregnet til rengøring af alle hårde, gaspermeable kontaktlinser for at fjerne aflejringer.

3Produkt

    Spray and Clean Liquid fjerner aflejringer hurtigt og nemt, så du kan bære hårde kontaktlinser så behageligt som muligt hver dag. Ved at bruge Menicons Spray & Clean-løsning forebygger du irriterede øjne. Den indeholder ingen konserveringsmidler, er en skånsom rengøringsopløsning og er derfor velegnet til personer med følsomme øjne. Sprayen er kompatibel med alle gaspermeable linser.

    Spray & Clean er let at bruge. Den indeholder både anioniske og ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, så det er vigtigt at skylle linserne med Menicare Plus opløsning til hårde kontaktlinser efter brug af sprayen. Spray aldrig direkte i øjet, og brug ikke til bløde linser.

    Det første skridt er at fjerne en hård kontaktlinse fra øjet og lægge den i håndfladen. Påfør derefter Spray & Clean-opløsningen på linsen og gnid forsigtigt linsen mellem fingrene. Skyl linsen med MeniCare Plus-opløsning, og læg derefter linsen i en pose fyldt med MeniCare Plus-opløsning til desinfektion natten over. Gør det samme med den anden linse. Efter brug skal du lukke flasken tæt og kassere den resterende opløsning efter 3 måneder.