Filtrering
Materiale på stellet
Brillestelslængde
-
106 mm - 133 mm
Diameter på glas
-
44 mm - 58 mm
Brillebredde
-
14 mm - 22 mm
Brillestangslængde
-
125 mm - 150 mm
Højde på glas
-
26 mm - 52 mm
Form på stellet
319 St. Produkt

Garanti for det originale mærke

14 dages pengene tilbage garanti

Ray-Ban briller: historien om en tidløs klassiker

Ray-Ban brillestel er skabt af optikerfirmaet Bausch + Lomb, som skabte brandet i 1930'erne og siden er blevet en global succes. De første Ray-Ban-solbriller blev bestilt af det amerikanske luftvåben og blev fremstillet til piloter. Anmodningen var at udvikle et særligt par solbriller, hvilket i sidste ende førte til Ray-Ban Aviator, et par Ray-Ban aviator solbriller med grønne linser.

I 1952 blev de ikoniske Ray-Ban Wayfarer-solbriller også skabt og blev hurtigt en favorit blandt Hollywoodstjerner som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson og James Dean. I 1980'erne var et af højdepunkterne Ray-Ban Clubmaster, en nyfortolkning af Browline-stellet fra slutningen af 1940'erne, med en afslappet følelse, et usædvanligt design og en virkelig karakteristisk linsestørrelse. En anden klassiker er også værd at nævne, nemlig Ray-Ban's sekskantede stel, et sekskantet design med en meget smal metalform.

Damer kan gennemse udvalget af Ray Ban stel til kvinder, mens mænd kan vælge mellem de stilfulde stykker i Ray Ban stel til mænd kollektionen. Kollektionen af Ray Ban-rammer til børn er også populær, hvilket betyder, at hele familien kan bære det ikoniske mærke. Udforsk kollektionen af næsten 1000 Ray-Ban stel på vores online hjemmeside eOptik.

 

 

Ray-Ban solbriller

Ray-Ban har produceret ikoniske og moderigtige, globalt anerkendte solbrilledesigns i årtier, og det ser ud til, at de ikke har til hensigt at forsvinde fra offentlighedens bevidsthed foreløbig. De ovennævnte Aviator-, Wayfarer- og endda Clubmaster-modeller var dog kun begyndelsen. I de seneste årtier har de givet verden en række fantastiske modeller, såsom Ray-Ban Erika eller Ray-Ban Justin, som er blevet den yngre generations favoritter.

 

 

Ray-Ban briller - verdensmærker til lave priser, bredt udvalg

Alle kan finde et par kvalitetsbriller fra Ray-Ban, der passer til deres personlighed, så ud over at du er garanteret den laveste pris på Ray-Ban brillestel, kan du spare tid. Og hvis du ønsker at prøve de stel, du har valgt, kan du nemt gøre det, fordi Ray-Ban stel, der er for evigt Ray-Ban stel, også er tilgængelige online, og du kan se, hvilket stel der passer perfekt til din ansigtsform. Prøv et par briller nu på vores hjemmeside eOptik.

Det er vigtigt at nævne, at vores optikere kun sælger originale produkter, og vi garanterer for ægtheden af vores produkter. Dine briller bliver lavet af vores kvalificerede og erfarne optikere, som går op i at give dig produkter af den bedste kvalitet.

 

 

Ray-Ban briller kampagnevideoer