Filtrering
Pris (DKK)
823 kr - 1 366 kr
Hvad søger du efter?
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
55 - 58
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Polariseret

Ray-Ban New Caravan solbriller

 

7Produkt

Ray-Ban New Caravan Solbriller

Oprindeligt lanceret i 1957 er Ray-Ban Caravan solbrillerne en strømlinet, geometrisk model, et alternativ til de klassiske Ray-Ban Aviator solbriller. Ray-Ban-logoen er synlig på næsepuderne og linserne. Caravan har vinklede solbrillelinser og stel, i modsætning til Aviators tåreformede linser, der fås i polariserede og receptversioner i Ray-Bans kollektioner til kvinder og mænd. Derfor ligner Caravan-rammetypen pilotbriller, kun mere vinkelret, med stelfarven der matcher de grundlæggende farver i pilotkollektionen og også linsefarven.

Bær Caravan RB3136 solbrillerne i stel af kanongrå, guld eller sølv og linsefarven kan være krystallgrøn massiv, krystallgrå spejl eller recept.

Ray-Ban brillestel og solbrille modeller anses for at være tidløse klassikere, skabt af optiske selskab Bausch + Lomb. Inspireret af den ikoniske Ray-Ban Aviators succes blev disse lavet efter dens mønster. Metallens stelfarve og stil forbliver den samme, men i stedet for de tåreformede linser følger linserne mere vinklede kurver, samtidig med at de bevarer de grundlæggende farver i Aviator solbriller til mænd.

Ray-Ban-mærkemodeller er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed, og det samme gælder for Caravan solbrillerne, da de har en behagelig fornemmelse, med en metalramme, hvilket gør dem ekstremt lette, men holdbare modeller. Selvom de primært er designet til mænd på grund af deres større størrelser, kan de også være et perfekt valg for kvinder, der foretrækker lidt større linse- og stelstørrelser og vinklede former.

Ray-Ban Solbrillekollektion - Alt hvad du ønskede at vide

Ray-Ban brillestel og solbrillemodeller betragtes som tidløse klassikere, skabt af optikfirmaet Bausch + Lomb i trediverne. De første Ray-Ban solbriller blev udviklet på vegne af US Air Force og var beregnet til piloter. Kommissionen opfordrede til udviklingen af en speciel solbrille, der til sidst resulterede i de grønne linser, Ray-Ban pilot-solbrillerne, Ray-Ban Aviator.

Senere, i 1952, blev Ray-Ban Wayfarer solbrillemodellen skabt, hvilket hurtigt blev en favorit blandt Hollywood-stjerner som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson eller James Dean. Et højdepunkt i 1980'erne var genoprettelsen af Ray-Ban Clubmaster, som omfortolkede stilen på 1940'ernes Browline-stel med lidt løshed, utraditionelt design og en virkelig karakteristisk linses form. Det er også værd at nævne en anden klassiker, Ray-Ban hexagonal stel, som viser en hexagonal, virkelig smal metalrammetype.

Ray-Ban Caravan Solbriller

Ray-Ban Solbriller: Rabatterede solbriller i et bredt udvalg

Der er mange onlinebutikker, der sælger optiske produkter i den online verden, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, sporbare kilder. Vores optiker sælger kun autentiske produkter, og vi garanterer ægtheden af produkterne.

Gennemse vores ikoniske kvindernes solbriller og herresolbriller og benyt dig af vores eOptik.dk Ray-Ban solbriller udsalg.

Ray-Ban Solbriller