Filtrering
Pris (DKK)
747 kr - 1 366 kr
Kollektion
På lager?
Mærke
Størrelse
Diameter på glas
55 - 58
Materiale på stellet
Form på stellet
Farve på stellet
Farve på linse
Hvad søger du efter?
Polariseret

Ray Ban Caravan solbriller

 

11Produkt

Ray-Ban Caravan Solbriller: En nyfortolkning af Ray-Ban Aviator Solbriller

Introduceret i 1957, er Ray-Ban Caravan solbrillerne en strømlinet, geometrisk model, der tilbyder et alternativ til de klassiske Ray-Ban Aviator solbriller. Ray-Ban logoet er synligt på næsepuderne og linserne. Caravan har vinklede linser og stel sammenlignet med Aviator's tågrænsede linser, som fås i polariserede og receptversioner i kvindesolbriller og herresolbriller Ray-Ban kollektionen. Caravan steltypen ligner pilotbriller, men er mere vinklet, med samme stelfarve som de grundlæggende typer af pilotkollektionen og også linsens farve.

Bær Caravan RX 3636V 2501 solbrillerne i pistolmetal, guld eller sølvstel, og linsens farve kan være krystalgrøn fast, krystalgrå spejl eller recept.

Ray-Ban Caravan Solbriller Tilbud

Ray-Ban brillestel og Ray-Ban solbriller modellerne anses for at være tidløse klassikere skabt af Bausch + Lomb optiske firma. Ray-Ban solbriller, inspireret af den ikoniske Ray-Ban Aviators succes, blev skabt i dens billede. Metalfarens farve og stil er forblevet den samme, men i stedet for tågrænsede linser følger linserne mere vinklede kurver, samtidig med at de opretholder de grundlæggende farver, der er typiske for Aviator herresolbriller.

Ray-Ban mærkets modeller er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed, og dette er ikke anderledes for Caravan solbrillemodeller, da de har et behageligt metalstel, der gør dem ekstremt lette men holdbare. Produktet er primært designet til mænd på grund af deres større størrelser, men det kan også være et perfekt valg for damer, der foretrækker lidt større linser og stelstørrelser og vinklede former.

Ray-Ban Cavaran Brillekollektion

Senere, i 1952, blev Ray-Ban Wayfarer solbrillemodulet oprettet, som hurtigt blev en favorit blandt Hollywood-stjerner som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson eller James Dean. Et højdepunkt i 1980'erne var genoprettelsen af Ray-Ban Clubmaster, som omfortolkede stilen på Browline-stellet fra slutningen af 1940'erne med lidt afslappethed, utraditionelt design og en virkelig distinkt linseform. Det er værd at nævne en anden klassiker, Ray-Ban hexagonale stel, som har en hexagonal, meget smal metalramme.

Ray-Ban Caravan Solbriller

Ray-Ban Caravan Brillekollektion for Kvinder

Kvinder kan vælge imellem ikoniske modeller i Ray-Bans kvinders brillestel kollektion, såsom Ray-Ban Aviator briller, Ray-Ban Clubmaster briller, eller endda Ray-Ban Round briller.

Ray-Ban Caravan Brillekollektion for Mænd

Salget af Ray-Ban herrebriller inkluderer over 100 Ray-Ban briller, inklusive Ray-Ban Wayfarer briller, Ray-Ban Aviator briller, eller endda Ray-Ban Hexagonal briller modeller.

Ray-Ban: Ray-Ban Caravan Solbriller, Bredt Udvalg

Der er mange online butikker, der sælger optiske produkter i den online verden, men det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, sporbare kilder. Vores optiker sælger kun autentiske produkter, og vi garanterer produkternes ægthed.

Vælg blandt vores ikoniske udvalg af solbriller til kvinder og mænd og benyt dig af vores tilbud på Ray-Ban solbriller i vores online butik.

Ray-Ban Solbriller