Filtrering

Ralph Lauren solbriller

 

Ralph Lauren - Reflekterer amerikansk ånd

Ralph Lauren arbejdede fra en af filialerne på New Yorks Empire State Building, hvor han solgte herreslips. Med denne baggrund udvidede Ralph Laurens brand hurtigt til at inkludere en hel linje af herretøj, som Lauren navngav "Polo", som en hyldest til hans kærlighed til sport. Efter dette lancerede Ralph Lauren en komplet kollektion til kvinder og åbnede senere sin første butik på Rodeo Drive i det prestigefyldte Beverly Hills.

Ralph Lauren solbriller

Ralph Lauren blev virkelig et af verdens stærkeste modemærker. Ralph Laurens produktlinjer dækker alle områder af mode, herunder herretøj, dametøj, dameure og smykker samt sportstøj. Modeaccessories, som Ralph Lauren solbriller til mænd og Ralph Lauren solbriller til kvinder, er også en del af produktudvalget.

Ralph Lauren Kvinders Solbrillekollektion

Ralph Lauren solbriller til kvinder afspejler enkelhed, sportslighed med luksuselementer. I vores Ralph Lauren solbrillekollektion til kvinder kan du finde ikke kun sorte solbrilleprodukter, men også brune, blå eller endda røde modeller.

Ralph Lauren solbriller til kvinder

Ralph Lauren Mænds Solbrillemmodeller

I Ralph Laurens kollektion af solbriller til mænd kombineres produkterne med sporty elegance og luksuriøst udseende. Hver Ralph Lauren solbrille til mænd er lavet af fremragende materialer og inkluderer både metal- og plastmaterialer.

Ralph Lauren solbriller til mænd

Ralph Lauren Brillestel til Kvinder

Modellerne af Ralph Lauren brillestel fremhæver produkter af briller til kvinder. Briller til kvinder fås i forskellige farvekombinationer og materialer. Udvalget af brillestel til kvinder fra Ralph Lauren inkluderer runde, ovale og firkantede former.

Ralph Lauren brillestel til kvinder

Ralph Lauren Brillestel Herrekollektion

Ud over udvalget af briller til kvinder er det værd at nævne delene af Ralph Laurens kollektion af brillestel til mænd også. Flere luksuriøse designs styrker herrebrillekollektionen. Vælg blandt de viste herrebriller og find den model, der passer dig bedst.

Hvilken Rammeform til Ralph Lauren Solbriller skal man vælge?

Når du vælger den rigtige rammeform til Ralph Laurens solbriller er det værd at overveje, hvad formålet med dem skal være. Til dagligdags brug kan du vælge mellem mindre former, klassiske stilarter eller endda ekstremt store solbriller.

Det er vigtigt at vælge en ramme, der er mest behagelig for os og passer godt til vores ansigt. Helst bør du vælge solbriller, der dækker områderne omkring vores øjne så meget som muligt.

Ralph Lauren Solbriller - Polariseret Linse

Linsen i Ralph Laurens polariserede solbriller filtrerer horisontalt ankomne blændende lysstråler, såsom lys reflekteret fra vand, jord og forskellige overflader, hvilket reducerer genskin og dermed giver en meget bedre visuel oplevelse. Polariserede produkter kan være et fremragende valg til sport, kørsel, gåture og meget mere.

Du kan også vælge mellem flere muligheder blandt farverne på polariserede linser.

Materialet til polariserede linser er en blanding af meget tyndt, film-lignende, transparent nitrocellulosemateriale "plantet" med mikroskopiske krystaller og sulfatbaserede andre kemiske stoffer. Solbriller med polariseret materiale tillader kun lodret orienterede lysstråler at passere gennem. Det vil sige, at genskin fra overflader og forskellige materiale grænser passerer ikke gennem linsen.

Ralph Lauren Solbrillekampagne hos eOptik

Vælg blandt vores enestående udvalg af solbriller til kvinder, mænd og børn.

Vores online butik sælger kun autentiske produkter, og vi garanterer naturligvis ægtheden af produkterne. Det er vigtigt kun at købe fra pålidelige, sporingsdygtige kilder.