Filtrering
Pris (DKK)
95 kr - 273 kr
Hvad søger du efter?
På lager?
Mærke
Fabrikant

Progent proteinopløsningsmiddel

For at sikre øjnenes komfort og sundhed og for at forlænge levetiden for gaspermeable linser anbefales det, at patienterne bruger Progent ugentlig opløsning. Dette er en meget effektiv aflejrings- og proteinfjerner, og den er kompatibel med alle hårde kontaktlinser.

3Produkt

Progent kontaktlinseopløsning fra Menicon er en proteinfjerner, desinfektionsmiddel og intensivt ugentligt rengøringsmiddel, der er kompatibel med alle gaspermeable kontaktlinser. Opløsningen renser og fjerner proteiner fra overfladen af hårde kontaktlinser ved blot at lægge dem i blød i væsken i 30 minutter.

Opløsningen har en kraftig og hurtig virkning mod alle organismer, der kan forurene kontaktlinser, herunder bakterier, skimmelsvampe, gær og vira.

Progent består af to sterile forbindelser: natriumhypochlorit (Progent A) og kaliumbromid (Progent B). Når komponenterne A og B blandes sammen, danner de en oxidations-reduktionsreaktion, der desinficerer og fjerner proteiner og snavs fra hårde linser.

Progent opløsning til hårde kontaktlinser anvendes en gang om ugen til at fjerne aflejringer fra gaspermeable linser. Det anbefales at bruge sammen med Menicare Plus eller Menicare Pure.