Filtrering
Pris (DKK)
34 kr - 273 kr
Hvad søger du efter?
På lager?
Mærke
Fabrikant
Indhold
Til fly

Menicon kontaktlinsevæske

Menicon's daglige eller ugentlige rengørings- og desinficeringsløsninger (MeniCare Plus, ManiCare Pure, Menicon Progen og Menicon Spray & Clean) er specielt udviklet til hårde linser for at sikre den mest behagelige og sunde brug.

20Produkt
 

Menicon-løsninger er ideelle til daglig og ugentlig rengøring og desinfektion af hårde kontaktlinser.

Sortimentet omfatter:

- MeniCare Plus, som desinficerer og giver daglig rengøring af hårde kontaktlinser.

- MeniCare Pure, en ny daglig rengøringsopløsning til følsomme øjne.

- Menicon Progent, en opløsning til hårde linser til intensiv ugentlig fjernelse af protein.

- Menicon Spray & Clean, til daglig rengøring og fjernelse af aflejringer fra overfladen af hårde linser.

 

MeniCare Plus er en universalopløsning til hårde kontaktlinser, der opfylder de høje forventninger hos alle bærere af gaspermeable linser. Der kan opnås maksimal komfort med MeniCare Plus ved at forbedre fugtigheden og reducere aflejringer på linserne.

MeniCare Pure kontaktlinseopløsning er den første opløsning, der er skabt af naturlige ingredienser med desinfektionsmidler, C-vitamin glucosid og hyaluronsyre. Desuden er der blevet foretaget dobbelt filtrering under fremstillingen for at fjerne uønskede partikler, men også for at sikre opløsningens renhed.

Menicon Progent er en proteinfjerner, desinfektionsmiddel og intensivt ugentligt rengøringsmiddel, der er kompatibelt med alle gaspermeable kontaktlinser. Opløsningen renser og fjerner proteiner fra overfladen af hårde kontaktlinser ved blot at lægge dem i blød i væsken i 30 minutter.

Menicon Spray & Clean er en mild, ikke-slibende, konserveringsmiddelfri opløsning, der er kompatibel med alle hårde linser.