Kategorier
Betaling løsning

Kontaktlinsepleje

 photo pleje_af_kontaktlinser_zps1orsg6r0.png

 

Hvis det stadig er nyt for dig at bruge kontaktlinser, er det meget vigtigt at vide, hvordan man tager sig af dem for at forhindre risikoen for øjeninfektion. Information om kontaktlinser bliver mere tilgængelig for alle, og alt hvad der er nødvendig at gøre er at følge instruktionerne.

 

Som online kontaktlinser udbyder anbefaler vi for det første at få lavet en undersøgelse, før enhver brug af kontaktlinser. For det andet må linserne ikke bruges for meget, men det afhænger af de forskellige linsetyper.
Daglige linser er den sundeste type linser fordi de udskiftes dagligt og reducerer risikoen for infektion. Linserne skal altid  være rene og skal udskiftes regelmæssigt. Under alle omstændigheder må du ikke bruge beskadigede linser.

 

Det er vigtigt altid at vaske dine hænder, når de skal i kontakt med dine øjne for at linserne ikke overfører skidt eller bakterier til linsen. Når du bruger linser skal du sørge for at dine hænder er tørre. Når linserne ikke er i øjet skal de altid være i den anbefalet opløsning. Når det kommer til opløsninger, må du ikke bruge gamle udløbne opløsninger og hvis du skal rejse må du ikke hælde dem på mindre flasker, da det også kan forurene linsen, F.eks hvis flasken ikke er steril. Sæt dem Aldrig i vand, da de vil blive forurenet.

 

Vi, eOptik.dk rådgiver også folk til ikke at være i omgivelser der er dårligt for kontaktlinser, såsom røget områder. Da det kan irritere øjet og linserne.