Der findes ikke et sådant produkt.

Søgningstype

Hvad du skal kigge efter

Kategorier

Pris

DKK
-
DKK

Giorgio Armani - italiensk modedesigner

Giorgio Armani er en af de mest succesfulde og eftertragtede italienske modedesignere i verden. Han skabte Giorgio Armani-mærket for mænd i 1970'erne, kort efterfulgt af dametøj og børnetøj. Snart gik den talentfulde italienske designer også ind på markedet for tilbehør og skabte undertøj, badetøj, smykker og sidst men ikke mindst Armani-solbriller og -briller.

 

Emporio Armani - det ungdommelige mærke

Efter Armani-mærkets succes følte Giorgio Giorgio behov for at henvende sig til den yngre generation og skabte undermærket Emporio Armani, som kombinerer elegant og sporty stil med en ungdommelig livsglæde. Det nyere italienske mærke er naturligvis af samme høje kvalitet og standarder som hovedmærket, hvad enten det drejer sig om tøj eller tilbehør. Sammen repræsenterer mærkerne italiensk stil.

 

 

Emporio Armani briller

Emporio Armani mærket har en eksklusiv kollektion af briller til både kvinder og mænd, hvor der er en perfekt model til enhver smag.

 

 

Det italienske Emporio Armani stel er lavet i ungdommens ånd. Kollektionen omfatter runde stel, firkantede stel, ovale stel og pantograferede former. Du kan vælge mellem metalstel og plaststel.

 

 

 

Emporio Armani stelmateriale repræsenterer altid kvalitet, uanset om det er plastik eller metal. Brillerne er fremstillet med den nyeste teknologi.

 

 

Stelmateriale, stelfarve og steltype kan nemt vælges med filtrene. Alle nyttige oplysninger er inkluderet i produktbeskrivelserne.

 

 

 

 

Hvad angår stelfarven, kan du vælge mellem blå, grå, sort, sort og sølv. Du kan også søge efter rammetype for at finde et bredt udvalg af former. Med filterfunktionen kan enhver finde det mest passende stykke blandt det store udvalg af stel.

 

 

Formen og rammetypen er også en vigtig overvejelse, når du køber. Vi ved, at det ikke er let at vælge det rigtige produkt, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model ved at give dig et virtuelt spejl og en valgmulighed for ansigtsform - stelform.

 

 

Emporio Armani, Giorgio Armani og Armani Exchange briller

Ud over Emporio Armani-kollektionen kan du også vælge mellem den italienske designers eksklusive Giorgio Armani- og Armani Exchange-brillekollektioner for at finde de bedste produkter til dig. Vores online butik tilbyder det bredeste udvalg af originale Armani briller.

 

 

 

Emporio Armani briller med gratis levering

Køb dine favorit Emporio Armani briller med hurtig og endda gratis levering. Gratis levering er tilgængelig fra et angivet beløb på hjemmesiden. Emporio Armani brille stelpriserne i vores online butik kan være 30-80% billigere end priserne i butikkerne. Aktuelle oplysninger om leveringsomkostninger kan findes på leverings- og betalingssiden på eOptik online shop. (Leveringsomkostningerne kan ændres uden forudgående varsel). Registrer dig i vores online shop ved blot at indtaste en e-mailadresse og et password.

 

 

Emporio Armani solbriller

Stykkerne i Armani solbrillekollektionen er designet til at passe til alle ansigtsformer, så du behøver ikke at vælge mellem komfort og æstetik.

 

 

Vælg mellem Emporio Armanis eksklusive solbrillekollektioner til kvinder og mænd. Hvert stykke er rent og frit, og deres tidløse elegance ligger i deres underspillede nøgternhed. Bestil Emporio Armani solbriller online, enkelt og sikkert.

 

 

Emporio Armani-solbriller til salg

Vi sælger kun originale produkter og garanterer ægtheden af vores produkter. Vælg mellem vores enestående udvalg af solbriller til mænd, kvinder og børn til op til 30-80 % rabat på vores detailpriser.

 

 

 

Emporio Briller-Monitorbriller

Skærmbriller - også kendt som computerbriller, skærmfilterbriller eller blålysfilterbriller - er ikke almindelige briller.

 

Det specielle er, at det er et par nul- eller nuldioptri- og blålysfilterbriller til personer, der ikke har brug for synskorrektion, men som er tvunget til at tilbringe mange timer foran en computer på grund af deres arbejde. Det giver sløret syn, smerter, svie og svie.

 

Skærmbriller er dog ikke kun nyttige ved øget daglig computerbrug, tv, tablets og smartphones udsender også store mængder skadeligt blåt lys, som skærmbriller eller blålysfilterbriller også kan beskytte mod for dem, der tilbringer meget tid foran en skærm og derfor udsættes for skadeligt blåt lys.

 

Linser med blålysfilterbelægning kan fås til alle Emporio Armani-rammer til mænd og kvinder.