Delta kontaktlinsevæske

Delta-løsninger fra CooperVision er ideelle til hydrering og desinficering af gaspermeable kontaktlinser. De indeholder poloxamer, et stof, der smører kontaktlinser ved at danne et flydende lag omkring dem for at dæmpe og reducere friktionen med øjet og dermed give den mest behagelige linsedragt.


Delta-løsninger til hårde kontaktlinser indeholder polyhexanid, et stof, der muliggør en fremragende desinfektion af linserne. De indeholder også væde- og plejemidler. Disse opløsninger er kompatible med alle hårde kontaktlinser, hvilket giver øget komfort under brug og fjerner urenheder.

Der findes faktisk flere typer af Delta-løsninger, blandt de mest populære er Delta Plus, Delta Cleaner og Delta Plus Desinficing Soaking and Wetting Solution, hver med forskellige egenskaber og funktioner.

1. CooperVision®'s Delta Plus opløsning til hårde linser er ideel til at desinficere og fugte gaspermeable linser, så de er klar til brug, når de er rengjort med Delta Cleaner. Denne linseopløsning er et godt desinfektionsmiddel, som gennem en belægning fuldstændig overtræder og smører linsens overflade. Dette gør dem meget mere behagelige, når de sættes på øjnene.

    Blandt dens vigtigste funktioner og fordele er, at den er et meget godt desinfektionsmiddel, fjerner alle aflejringer fra gaspermeable kontaktlinser og giver optimal hydrering af linsen, så den giver en yderst behagelig slidstyrke.

2. Delta Cleaner er tåredråber, der indeholder naturlige proteiner, som, når linserne bæres, danner en film på overfladen af den gaspermeable kontaktlinse. Disse kontaktlinseopløsninger er ideelle til daglig rengøring og pleje, idet de fjerner proteiner og lipider fra den hårde linse for at sikre klart syn, behageligt brug og sunde øjne.

    Delta Daily Cleaner indeholder ingen slibende rengøringsmidler, hvilket reducerer risikoen for hurtig slitage og ridser. Linseopløsningen er uden konserveringsmidler, så den tolereres selv af personer med følsomme øjne eller allergier. Så denne konserveringsmiddelfri opløsning er ideel til alle bærere af hårde, gaspermeable kontaktlinser.