Filtrering
Materiale på stellet
Brillestelslængde
-
117 mm - 134 mm
Diameter på glas
-
49 mm - 58 mm
Brillebredde
-
15 mm - 22 mm
Brillestangslængde
-
140 mm - 150 mm
Højde på glas
-
30 mm - 53 mm
Form på stellet
78 St. Produkt

Garanti for det originale mærke

14 dages pengene tilbage garanti

Ekstravagance og klassisk stil for alle

Dolce&Gabbana-serien indeholder alt det, der kendetegner designerne og deres credo. De er ikke bange for ekstravagante løsninger, og de tager modigt innovative idéer til sig, samtidig med at de respekterer traditionerne. Deres sortiment omfatter alt fra markante rammer til underspillet elegance. Et par Dolce&Gabbana-briller klæder dig ikke kun godt på, men er også en fantastisk måde at udtrykke din personlighed på. Et godt valg til enhver lejlighed.

 

Bestil Dolce&Gabbana rammer online til de bedste priser Udtrykket luksus er ofte forbundet med begrebet overkommelige priser, men det er ikke altid sandt. Kvaliteten har selvfølgelig en pris, men det afhænger i høj grad af, hvor du handler.

 

I vores online shop, eOptik finder du et bredt udvalg af Dolce&Gabbana brillestel, uanset alder og køn. Et par D&G-briller giver smukkere og mere stilfulde briller til alle aldre. Du kan spare tid ved at bestille online på vores hjemmeside eOptik , hvor vi inviterer dig til at se andre udvalg af mærkevarebriller.

 

Seneste Dolce & Gabbana-kampagnevideoer