Kategorier
Betaling løsning

Information

 • Navn: eOptika Ltd
  Adresse: Lepke utca 29/A., Budapest, 1026, Ungarn
  Telefonnummer: 302222275
  Email adresse: hello [at] eoptika.com
  Butiks Navn: eOptik.dk
  Skattenummer: 23111572-2-42
  EU-momsnummer: HU23111572
  Cvr nummer: 01-09-953509
  Navn på kontakt person: Kundeservice eOptik.dk
  Kontaktperson telefonnummer: +45 78755016
  Kontaktperson e-mailadresse: kundeservice [at] eoptik.dk
 • » Shipping ved anbefalet indlæg
  Forsendelsesgebyret beregnes ud fra vægten af din ordre.

  Vi sender alle ordrer med anbefalet post. Dette er en sikker måde at skibsfarten dine linser via postvæsenet som pakken er fuldt sporbar og spores online. (Din postbud har ikke råd til at miste det, og han vil blive holdt ansvarlige for det).

  95% af ordrer afsendes den første arbejdsdag efter din bestilling (eller samme arbejdsdag). Vi har et stort lager, der gør det muligt. Vi har logistikafdelinger i Budapest, Ungarn og Basildon, Storbritannien, og din ordre behandles fra et af vores varehuse.

  Brevet vil blive leveret til din leveringsadresse ved din postbudet. Hvis du eller din familie medlem er hjemme, kan du tilmelde for brevet og modtage det i dine hænder. Hvis du ikke er hjemme, vil postbudet efterlade en meddelelse på din dør, og du kan gå og hente brevet på posthuset nærmest din leveringsadresse.
  Sum altUdgifter til forsendelse
  0,00 DKK299,99 DKK20,00 DKK
  300,00 DKK Gratis!
 • » Kortbetaling
  Brug dit kreditkort, betalingskort eller kreditkort til at betale for produkter. Vi accepterer følgende kort: Visa, Visa Electron, Maestro og Mastercard. Når du har valgt denne indstilling, vil du blive overført til en bank side, hvor priserne vil blive vist i DKK.
  borgun_hu
  » Paypal
  Brug din Paypal konto (eller tilmelde dig en, hvis du ikke har en endnu) til at betale for produkter. Paypal er en sikker online betalingsmetode, der vil bekræfte din betaling via e-mail og giver dig ret til at anmode om en refusion fra Paypal, hvis du er i tvivl om leveringen af ​​tjenester, du har betalt for også. De accepterer kort (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express), eller du kan betale fra din PayPal-saldo.
  paypal
 • Navn
  Afsender e-mail-adresse
  Telefonnummer
  Emne
  Besked